امیر پوریا منتقد سینما درباره نمایش فیلم «سزار باید بمیرد» در گروه سینمای هنر و تجربه می گوید: «انتخاب سری اول فیلم های ایرانی، به نوعی از فیلم هایی بود که در صف اکران بودند و نمی توان گفت اتفاق عجیبی در ارشاد اتفاق افتاد و در کنار آنها نمایش فیلم های خارجی اتفاق بسیار خوشایندی است و انتخاب سنجیده ای بود».
او در گفتگو با ستادخبری گروه هنر و تجربه ادامه داد: «تصور می کنم با توجه به اهمیت فیلم «سزار باید بمیرد» انتخاب آن بسیار اتفاق خوبی است ولی متاسفانه بسیاری از منتقدین هم از نمایش این فیلم در گروه سینمای هنر و تجربه بی خبر هستند. بحثی که مطرح است در مورد شیوه تبلیغات این فیلم است. مثلا می توانست چنین چیزی در تبلیغات این فیلم لحاظ شود که این فیلمی است که جایزه خرس طلایی فیلم برلین را کسب کرده است. در دوره ای که آقای اصغر فرهادی داور بوده اند. اگر چنین چیزی در پوسترهای تبلیغاتی فیلم لحاظ شود و یا حتی جوایز دیگر این فیلم در تبلیغات مطرح شود، قطعا تاثیر بیشتری خواهد داشت».
این منتقد سینما افزود: «در تبلیغات این فیلم به برادران تاویانی اشاره شده است که اگر از این جهت برای فیلم تبلیغی صورت گرفته است نمی توان توقع داشت که نسل جدید بسیاری از فیلم های آنها را دیده باشند. اما چیزی که مطرح نشده این است که این فیلم به ظاهر فیلم تاریخی است و این درست است که ساختار فیلم نمایش در نمایش است اما مفهوم فیلم کاملا جنبه معاصر اجتماعی و روانشناسانه دارد. زندانیانی که نمایش را اجرا می کنند، سوژه ای است که کاملا می تواند یک مفهوم اجتماعی خوب داشته باشد.این فیلم می توانست حتی برای زندانیان نمایش داده شود و از سازمان زندانها درخواست همکاری شود».
او ادامه داد: «در روزهایی که ما درگیر اتفاق اسید پاشی در کشورمان هستیم این فیلم می تواند به این مفهوم بپردازد که روان سالم چطور می تواند از یک زندانی و تبهکار یک انسان دیگر بسازد و این مسئله می توانست ابعاد اجتماعی پیدا کند».
پوریا در پاسخ به این پرسش که انتخاب فیلم های خارجی در این گروه بهتر است بر چه مبنایی صورت بگیرد؟ گفت: «مشکل از انتخاب فیلم ها نیست. مهم نوع عرضه آنها است. نوع ارائه و معرفی به مخاطب هدف اهمیت بیشتری دارد و خیلی نباید انتظار جذب مخاطب عام را داشت».
او افزود: «استقبال از فیلم «ماهی و گربه» به این معنی نیست که اگر این فیلم بصورت عادی اکران می شد همین استقبال را به همراه داشت. دلیل اینکه خوب دیده شد، مخاطب هدف فیلم بودند که با تبلیغات خوب متوجه نمایش فیلم شدند. در مورد فیلم خارجی هم چنین چیزی صدق می کند. انتخاب فیلم ها نباید به گونه ای باشد که مثلا فیلم «دیگری» در این گروه نمایش داده شود. فیلمی که بسیاری در خانه هایشان دیده اند. قطعا انتخاب فیلم ها روند درستی را طی می کنند اما لازم است تا پیش از نمایش فیلم ها مثلا در ۳-۴ نشریه سینمایی نقد ها و یادداشت هایی در مورد فیلم نوشته شود و به نوعی معرفی شوند و مخاطب از آنها ذهنیت داشته باشد تا در زمان اکران بداند به تماشای چه فیلمی می نشیند».