با اعلام خبر تعویق اکران خانه پدری رسانه های مختف نظرات گوناگونی درباره این شیوه در پیش گرفتند .
خبرگزاری ایلنا در مطلبی چنین سوالاتی را از مسئولان سینمایی دولت تدبیر و امید مطرح کرد :«چرا ارشاد که تنها مرجع قانونی صدور مجوز ساخت و نمایش فیلم‌هاست تن به فشارهای غیرموجه بیرونی می‌دهد؟ یا کدام قدرت امکان مداخله‌ی افراد و گروه‌های غیرمتخصص در امر سینما را فراهم آورده است؟ »
در ادامه با گزارشی از روند فعالیتهای سازمان سینمایی چننی نوشته شده بود :« با آمدن دولت تدبیر و امید تصور می‌شد برخی مشکلاتی که برای اکران نشدن فیلم‌ها در دولت گذشته وجود داشت در دولت جدید وجود نخواهد داشت و این دولت با مدیریت خود مشکلات را حل می‌کند اما واقعیت چیز دیگری بود. به دلیل ضعف در عملکرد سازمان سینمایی در زمان اکران فیلم‌ها یا مسئولان جشنواره فیلم فجر و یا فشار بیش از حد انتظار برخی گروه‌های فشار و نمایندگان مجلس؛ همچنان تعدادی از فیلم‌ها امکان اکران را ندارند.»

در بخش دیگری از این مطلب تحلیل شده بود:« درنهایت این تاسف باقی ماند که با فشار بیرون از چرخه‌ی قانون وزارت ارشاد از اکران فیلم‌هایی چون خانه پدری و عصبانی نیستم جلوگیری شده و حقوق تهیه‌کنندگان و کارگردانان هر دو فیلم زیرپا گذاشته می‌شود. حال این سوال پیش می‌‌آید که اگر وزارت ارشاد بجای دفاع از مجوزهای خود تن به هیاهو‌ها بدهد و مجری منویات اقلیتی خاص شود؛ چرا باید برای نمایش فیلمی مانند خانه پدری اطلاع‌رسانی گسترده صورت گیرد؟ می‌شد این فیلم را حسب‌نظر وزیر با یک اکران محدود و خارج از هیاهو برای تماشاگران خاص آن به نمایش درآورد.»
منبع:

اما هنز نیوز با دادن هشدار در زمینه اکران این فیلم در قالب نامه ای نوشته بود :« فیلم «خانه پدری» با نشان دادن تصویری افراطی و غلط از غیرت پدر متدین و سنتی با روشی زیرکانه و هوشمندانه اساس فرهنگ ناب ایرانی و باورهای اسلامی مان را مورد هجمه قرار داده و با نشان دادن تحقیر زنان و کم شمردن نقش بانوان در خانواده ایرانی قصد تحریک و سوء استفاده از احساسات نسل جوان و کم تجربه کنونی را دارد و اگر امروز ما با روشنگری و آنالیز واقع گرایانه این توطئه‌های ویرانگر را که متاسفانه با همکاری بعضی از مسئولان بی‌بصیرت و خود فروخته داخلی به صورت هماهنگ دین و باور‌‌هایمان را نشانه گرفته است نگیریم فردا شاید خیلی دیر باشد تا از خواب خرگوشی بیدار شویم. اکنون جای سوال بسیار جدی‌ای که باقی مانده این است که چرا مدتی است وزارت ارشاد با محوریت شخص حجت الله ایوبی کسی که تمام فکر و ذکرش و علایقش کافه‌های شهر پاریس است اینجور به دنبال اکران فیلم‌های مسئله دار، مشکل دار و سیاه نما است!!» عنوان این مطلب بود :« خانه پدری»توطئه بد‌تر از«یک خانواده محترم» البته پیش از این هم مسعود فراستی منتقد این نظر را اعلام کرده بود :« این تنها فیلم ایرانی است که من واقعا با توقیفش موافق هستم. به نظرم این از «یک خانواده محترم» هم فیلم بدتری است. این فیلم پررنگ و لعاب‌تر و خطرناک‌تری است. در «یک خانواده محترم» همه‌چیز رو بود و بنابراین خطرش از این فیلم کمتر بود.»
منبع:

در نهایت رجا نیوزتعویق اکران خانه پدری را چنین اعلام کرد :« پایان بحث در مورد یکی از پرحاشیه‌ترین فیلم‌های چند سال اخیر: با دو روز«اکران قاچاقی» پرونده «خانه پدری» بسته شد/حذف فیلم ضدایرانی از اکران هنر و تجربه پس از دو روز نمایش غیرقانونی»
منبع: