معتقدم که شلوغ کردن جشنواره فیلم فجر اقدام درستی نیست.
این روزها با توجه به بازار داغ آمادگی فیلم ها برای سی و سومین دوره از جشنواره فیلم فجر، گروه “هنر و تجربه” هم به مسیر خود در اکران ادامه می دهد.
به گزارش روابط عمومی گروه هنر و تجربه، خیلی از کارگردان های سینما از حضور فیلم خود در این گروه راضی هستند و خیلی ها هم پیشنهادهای مختلفی را درباره  روند اکران ابراز می کنند.
اتفاقا گمانه زنی های مختلفی درباره پایداری اکران فیلم ها در گروه “هنر و تجربه” در سال های آتی و نیز  اهمیت حضور این گروه در سی و سومین دوره از جشنواره فیلم فجر از گوشه و کنار هم شنیده می شود و حالا خیلی از رسانه ها  با صراحت به این موضوع می پردازنند که سرنوشت گروه “هنر و تجربه”به کجا خواهد انجامید. برنامه ” هفت” سینمایی هم هفته گذشته، بخشی را به حضور گروه “هنر و تجربه” در سینما اختصاص داده بود که جواب مثبت مردم در نظرسنجی مبنی بر ماندگاری این گروه در سینما قابل توجه بود.
حالا با توجه به اینکه تنها چند روز به آغاز سی و سومین دوره از جشنواره فیلم فجر باقی مانده است، با مصطفی احمدی کارگردان سینما درباره اهمیت گروه “هنر و تجربه” در جشنواره و نیز  تعداد فیلم های پذیرفته شده  به صحبت پرداخته ایم که در زیر می خوانیم.

سینمای هنر و تجربه تبدیل به سینمای فرهنگی شده است
مصطفی احمدی کارگردان فیلم ” نزدیکتر” درباره اهمیت این گروه در سینمای امروز بیان کرد: اتفاقی که امروزه در گروه “هنر و تجربه” می بینیم بر پایه تجربه های قبلی  از این گروه بود که به شکل دیگری ارائه شد. البته کسی منکر شکست اکران فیلم های خاص در دوره های پیشین سینما نمی شود اما اینبار گروه “هنر و تجربه” با استقبال بیشتری از سوی مخاطبان این گروه از فیلم ها روبرو شده است.

وی در ادامه بیان کرد: قطعا گروه “هنر و تجربه” به کمک اکران فیلم های سینمایی ما آمده است . چه اتفاقی از این بهتر؛ اما همه  می دانیم خیلی از فیلم ها کمتر امکان اکران عمومی در سینما را داشتند و همیشه به این امید بودند که روزی فیلم هایشان رنگ پرده سینما را به خود بگیرد. حالا این حرکت فرهنگی در سینما رخداده است. بیش از هر موضوعی اکران فیلم ها در گروه هنر و تجربه را بنده یک حرکت فرهنگی می دانم. با این حرکت موفقیت آمیز سینمای هنر و تجربه، تبدیل به سینمای فرهنگی شد. همان سینمایی که پیش از این از دیدن بعضی آثار محروم  بودیم و بدنه سینما ضربه های سختی را تحمل کرد.
کارگردان فیلم “نزدیکتر” به بحث اطلاع رسانی گروه “هنر و تجربه ” در میان اهلی سینما اشاره کرد و گفت: “هنر و تجربه” یک کار گروهی است و به نظر من بحث اطلاع رسانی آن و تهیه بروشور و تبلیغات در پاتق های فرهنگی باعث موفقیت و شناخت این گروه، میان مردم و اهالی سینما شد.
هفته گذشته برای دیدن یکی از مستندهای اکران شده در این گروه به سینما رفتم و با وجود اینکه نمایش این مستند میان ساعت های شلوغ کاری بود اما مردم ازاین مستند استقبال کرده بودند. به هر حال حضور مردم در سینماها اتفاق خوشایندی است. یعنی نتیجه گروهی که برای اکران فیلم های خاص زحمت می کشند.
احمدی درباره گروه “هنر و تجربه” در سی و سومین دوره از جشنواره فیلم فجر گفت: گسترده تر کردن طیف اکران فیلم ها به هر شکلی حالا چه در گروه هنر و تجربه  و چه در اکران عمومی به نفع سینمای ایران است. قطعا فیلم های با کیفیت  و استاندارد به جشنواره راه پیدا می کنند.  فیلم ها در نوع های مختلف تولید می شوند، بعضی فیلم ها به صورت پنهانی برای حضور در جشنواره ها و بعضی فیلم ها تنها برای اکران عمومی و دسته ای هم برای تماشا در خانه ها ساخته خواهند شد اما جشنواره فیلم فجر باید به فیلم هایی بپردازد که  پخته تر  است و تجربیات سنگین و سابقه  کارگردان  پشت آن فیلم باشد. بنده معتقدم که شلوغ کردن جشنواره فیلم فجر اقدام درستی نیست بهتر است جشنواره فیلم فجر به سمت گزیده شدن فیلم ها حرکت کند.