گروه هنر و تجربه – نشست خبری فیلم «داره صبح می‏‏‌شه» که در بخش هنر و تجربه سی و سومین جشنواره فیلم فجر حضور دارد، نیمه شب سه شنبه (۱۵ بهمن)، چهارمین روز جشنواره برگزار شد. منتقد این جلسه مصطفی محمودی بود که با حضور کارگردان فیلم یلدا جبلی و بازیگران چهار اپیزود فیلم، رعنا آزادی‌ور، ایرج شهزادی، مهدی احمدی، ارنواز صفری، امیرحسین آرمان، الهه حصاری، هیلدا حمیدی نشست فیلم را برگزار کرد.
مصطفی محمودی فیلم را عاشقانه‌ای در چهار فضای متفاوت از سه نسل متفاوت دانست و گفت فیلم به شکاف بین نسل‌ها، بحران هویتی و مفاهیم عشق و تنهایی اشاره داشت و چهار داستان موازی فیلم همراه با سه نوع موسیقی از نسل‏‌های متفاوت روایت می‌شود.
بلدا جبلی، کارگردان فیلم ابتدا از حضور خبرنگاران و عکاسان در آخرین ساعات شب تشکر کرد و از مشارکت گروهی شریف یاد کرد که موجب شدند فیلم داره صبح می‌شه به سرانجام برسد. او سپس در پاسخ به سوال خبرنگاران، نگارش دیالوگ‌های شاعرانه برای چند اپیزود فیلم را این گونه توضیح داد:« بیشترین دیالوگ‌های شاعرانه را در اپیزود پدربزرگ و بیتا داریم. این دیالوگ‌ها در شخصیت‌های گلی و سامان کمتر اما در بخش رعنا هم رعایت شده‌است.»
در ادامه یکی از خبرنگاران مصرانه بر شباهت فیلم به «ماهی و گربه» تاکید داشت. یلدا جبلی دراین‌باره گفت: «تا پیش از اتمام فیلم هنوز ماهی و گربه را ندیده بودم اما به هرحال از حضور این اثر سینمایی در گروه هنر و تجربه خوشحالم.»
در ادامه این نشست مهدی احمدی در پاسخ به مصطفی محمودی درباره گزیده کاری‌اش عنوان کرد:«واقعیت این است که زیاد کار می‏‌کنم. شاید فیلم‌هایی که بازی می‌کنم، دیده نمی‌شوند» او درباره فیلم داره صبح می‏‌شه هم افزود:«قصه‌ها خیلی خوب کنار هم چیده شده اند و فیلم ریتم خوبی دارد؛ خوشحالم که توانستم حضور داشته باشم، اگر ضعفی در بازی من هست هم ببخشید.»
رعنا آزادی ور دیگر بازیگر اصلی فیلم هم با اشاره به این نکته که گفت اولین بار است فیلم را می بیند، گفت:«این نوع سینما به سلیقه‌ام بسیار نزدیک است و از نتیجه کار بسیار راضی هستم.»
ایرج شهزادی که به عنوان صداگذار در سینما فعالیت می‌کند و داره صبح می‌شه، دومین تجربه بازیگری او محسوب می‌شود،خود را بازیگر ندانست:« من بازیگر نیستم و قرار نیست پا در کفش بازیگران کرده باشم. قصه را دوست دارم و روایت این اثر سینمایی بیشتر وصف حال است تا توصیف شخصیت‌ها. آدم های سردرگم در جامعه زیاد هستند و این افراد پای تصمیمات خود نمی‌ایستند و این مهم و شکاف نسلی موجود، در فیلم به وضوح به تصویر کشیده شده‌است.»
هیلدا حمیدی دیگر بازیگر فیلم که به اعتقاد منتقد نشست نقش تاثیرگذاری در فیلم داشته، درباره بازی خود گفت: «خوشحالم که سهم کوچکی در این فیلم داشتم و از این تجربه لذت بردم.»
الهه حصاری یکی از باریگران فیلم، در ادامه نشست به تاثیر حضور فردین خلعتبری اشاره کرد: «به عنوان عضو کوچک گروه خیلی خوشحالم و باعث افتخارم بود که در این فیلم بازی کردم و اگر آقای خلعتبری نبود شاید این پروژه به ثمر نمی‌رسید.»
فردین خلعتبری آهنگ‌ساز و طراح صحنه فیلم که در سالن حضور داشت و میان جمعیت نشسته بود، درباره موسیقی فیلم توضیح داد:«موسیقی را برای این چهار قصه از هم جدا نمی‌دیدم و سعی کردم برای طرح کلی داستان موسیقی بنویسم؛ گاهی به اصرار کارگردان از ساز سه تار استفاده کردم و از این پیشنهاد خوشحالم.» خلعتبری در انتهای صحبت های خود درباره سرمایه گذاری فیلم افزود: «کم ترین بخش سرمایه را من گذاشتم و همه دوستان تلاش کردند تا این فیلم ساخته شود.»
در بخش دیگری از این نشست ارنواز صفری یک دیگر از بازیگران فیلم هم گفت:« تجربه بازی کوتاهی در ماهی و گربه داشتم، شخصیت آوا آدمی است که تکلیفش با هیچ چیز مشخص نیست و می‏‌خواهد دنیایش را از جهانی که در آن هست جدا کند.» امیرحسین آرمان هم به علاقه‌اش برای تماشای فیلم اشاره کرد: « بارها سراغ فیلم را گرفتم تا نتیجه را ببینم چون همه قصه‌ها معمولی هستند اما این فیلم اپیزودیک است و به نظرم ریتم به درستی درآمده و ضرباهنگ درست است.»

عکس: میلاد بهشتی