هنر و تجربه: منوچهر شاهسواری تهیه کننده فیلم مزار شریف، در گفت‏‌وگو با سایت اطلاع رسانی سی‌وسومین جشنواره فیلم فجر حضور بخش هنر و تجربه در جشنواره و اکران عمومی فیلم‌های تجربی را یک دستاورد بزرگ ذکر کرد و افزود:« حضور این بخش در جشنواره را مغتنم می‌دانم و فکر می‌کنم این بخش به مرور زمان می‌تواند به یکی از بخش های جذاب سینمای ایران در جشنواره فیلم فجر تبدیل شود.»

شاهسواری در ادامه گفت:« این جنس از فیلم‌های تجربه‌گرا به نیازهای زبانی سینما توجه دارد. باید در این حوزه فیلم ساخت تا در ارتباط با مخاطب به شکل‌های متکامل‌تری برسد اما برخی دوستان نگاه‌شان به این بخش حداقلی است و متوجه نیستند، سینما برایند یک طرفه نیست بلکه چند سویه است.فیلم‌سازان نیازمند فیلم‏‌هایی هستند که بتوانند در ارتباط گسترده با مخاطب قرار گیرند تا بازار این صنعت زنده نگاه داشته شود. فیلم‌هایی که با ورود به موضوعات ملتهب و ویژه بتوانند زبان سینما را به لحاظ حرفه‌ای ارتقا دهند و گروه بیشتری از مخاطبان را به سینما جذب کنند.
شاهسواری با تاکید بر این که در بحث تماشاگران تنها موضوع اقتصادی مطرح نیست، تاکیدکرد: «بحث این است که سینما با تماشاگر کامل می‌شود. نیاز به فیلم‌های تجربه‌گرا وجود دارد برای آن که فرصت ویژه‌ای برای هنرمندان فراهم شود و نیاز به تماشاگر است تا بخش هنر و تجربه ارتقا یابد.اگر فیلم‌های بخش هنر و تجربه به منظر تماشاگران نرسد، موجودی ناقص باقی می‌ماند. اکران عمومی برای فیلم‌ساز این فرصت را ایجاد می‌کند تا در ارتباط با مخاطب به درستی و اشتباهات مسیر خود پی ببرد.»
اودر پایان خاطرنشان کرد: «تنوع موجود در سینما ذاتی است. هر کس تلاش کند سینما را به سمت یک ژانر یا سلیقه ویژه هدایت کند، به طور کل مزاحم سینما است.»