هنر و تجربه:  جشنواره برلین در این دوره شاهد نمایش فیلمی بود که زیر همهمه و اشتیاق برای نمایش فیلم‌های جنجالی گم شد. فیلمی که توسط تهیه کننده «سخنرانی پادشاه» ساخته شده و از بازی فوق‌العاده «ایان مک‌کلن» هم بهره می‌برد. روایت جدیدی از داستان کارآگاه شرلوک هولمز معروف، این بار در ۹۳ سالگی.

نام فیلم «آقای هولمز» است و بیل کاندون آن را ساخته است. کارگردانی که فیلم قبلی او «رکن پنجم» در مورد زندگی جولین آسانژ، کارمند سابق سازمان سیا که علیه این سازمان دست به افشاگری زد، ساخته شد. در فیلم آقای هولمز، ذکاوت و حافظه کارآگاه نابغه فروکش کرده و حسرت پرونده‌ای در سال‌های دور را می‌خورد. پرونده‌ای که او قصد دارد تا در مورد آن قصه‌ای بنویسد.

پایگاه خبری ایندیپندنت در مورد این فیلم که داستان آن از یک رمان اقتباس شده‌، اشاره دارد به نکاتی که داستان را پیچیده می‌کند، فیلم‌نامه چندلایه آن و اجرای بی‌نقص مک‌کلن است که یادآور بازی ویکتور شوستروم در فیلم «توت‌فرنگی‌های وحشی» اینگمار برگمان است که هم‌چون آن فیلم، داستان مردی پیر را به تصویر می‌کشد که به زندگی گذشته‌اش می‌نگرد. مردی که حکمت و دانایی‌اش باعث می‌شود تا رفتار اطرافیان را بهتر درک کند. در این فیلم دکتر واتسون، یار و یاور همیشگی هولمز خیلی وقت پیش مرده است و شرلوک حالا در کنج عزلت در مورد پرونده‌هایی که داشته، کتاب می‌نویسد. او هم‌چنین توسط شوهر یک زن مامور می‌شود تا دلیل رفتار مشکوک زن را پیدا کند.فیلم داستان گذر زمان، پشیمانی و رستگاری را به شکلی مسحور کننده به نمایش می‌گذارد.

منبع: ایندیپندنت