فیلم «شب بیرون » به کارگردانی «کاوه سجادی حسینی » از روز یکشنبه ۲۶ بهمن در گروه سینمایی هنر و تجربه اکران شد .

به گزارش روابط عمومی گروه هنروتجربه ،در این فیلم که به تهیه کنندگی «پرویز پرستویی » ساخته شده است بازیگرانی هم چون «سهیلا گلستانی»، «باران کوثری»، «هومن سیدی» ،”نگار عابدی “و ….حضور دارند و ماجرای دختری است که پیش از مهاجرت قصد دارد شبی را در خیابانهای تهران با گرفتن فیلم سپری کند . در این مسیر او به همراه برادر و یکی از دوستانش با آدمهای متفاوتی َآشنا می‌شود و از مکان‌های خاطره انگیزی هم چون تئاترشهر، حسن آباد، راه آهن و … عبور می‌کند.

این فیلم از روز یکشنبه ساعت ۱۶و ۲۰ در سینما کوروش، ساعت ۱۸ در خانه هنرمندان ، ساعت ۱۹ در سینما هویزه مشهد و سوره اصفهان و موزه سینما به نمایش در می‌آید

کاوه سجادی حسینی کارگردان فیلم “شب بیرون “با اشاره به این که گروه سینمایی «هنر و تجربه»  روز به روز در حال رشد است و مخاطب خود را به دست آورده است، گفت  :«جای خوشحالی است که مدیران سینما  دل‌شان برای فیلم‌سازان جوان می‌تپد و اکران فیلم‌ها برای این مدیران از هر اتفاق دیگری مهم‌تر است. »

این کارگردان درباره چگونگی ساخت فیلمش گفت:« فیلم از جهاتی فیلم تجربی است. فیلم به لحاظ ساختاری، تجربی نیست اما به لحاظ اجرا دست به یک تجربه نو در سینما زدیم. در واقع با یک بودجه خیلی پائین فیلم سینمایی ساختیم و همه گروه تلاش کردند تا با کمترین هزینه این فیلم ساخته شود. به صورت تیمی کارکردن در تمام دنیا وجود دارد وخوشبختانه تا کنون برای ما نتیجه بخش هم بوده است. »

«سجادی حسینی »به روابط عمومی گروه سینمایی هنر و تجربه گفت: «فیلم  شب، بیرون  حاصل سختی هایی است که من برای فیلم‌سازی کشیدم. من در دوره های پیش تلاش می کردم فیلم بسازم اما فیلم‌نامه‌هایم مورد قبول واقع نمی‌شد. به همین دلیل تصمیم گرفتم به جای این‌که بایستم و نگاه کنم، فیلمنامه بنویسم و فیلمم را بودجه خیلی کم بسازم. خوشبختانه توانستم یک فیلم با نگاهی خاص به سینما بسازم که هیچ گونه ادعایی هم برای آن ندارم. معتقدم برخی فیلم‌ها به نوعی حرف خود را می‌زنند و انرژی هم دارند. “شب، بیرون”  هم از همین گروه فیلم‌ها است. »

سجادی حسینی که پیش از فیلم “شب، بیرون”  ساخت  حدود ۱۰ فیلم کوتاه و ۸ تله فیلم را در کارنامه  دارد ، تاکید کرد :« این فیلم یک فیلم تجربی است. فیلمی مستقل است که حرف های زیادی برای گفتن دارد. »

این کارگردان که امسال با  فیلم “بوفالو” در جشنواره فیلم فجر امسال حضور داشت، درباره مخاطبان اولین فیلم سینمایی‌اش – شب، بیرون- و گروه هنر و تجربه گفت: « فکر می‌کنم دانشجویان و اهالی سینما با این فیلم‌ها بیشتر ارتباط برقرار می‌کنند. به نظرم حضور فیلم‌های کوتاه و مستند در چرخه اکران فیلم‌های گروه هنر و تجربه واقعا تحسین برانگیز است. به هرحال این فیلم‌ها همیشه از اکران محروم بودند اما خوشحالم که اکنون این فیلم‌ها چه در جشنواره و چه در سالن‌های سینما دیده می‌شوند. »

سجادی حسینی  به فضای متفاوت فیلم «بوفالو» اشاره کرد و گفت:« بوفالو در راستای نگاه من به فیلمسازی است. اگرچه جنبه سرگرمی سینما برای مخاطب، هدف من نیست. اما دوست دارم فیلمی بسازم که ژانر جدید در سینما باشد و نگاه من در آن پررنگ باشد.»

این کارگردان جوان  در ادامه بیان کرد:«من تلاش می کنم فیلم هایی بسازم که در ذهن مخاطب باقی بماند و به نوعی تماشاگر را با خود همراه کند. در فیلم “بوفالو” همه اتفاقات برمبنای تصویر و روایت است . اما در فیلم “شب، بیرون” با ارتباط آدم ها داستان را پیش می‌برم. روابطی که در نگاه اول سطحی است اما آرام آرام داستان شکل می‌گیرد. ۵۰ درصد این فیلم در ماشین است که کار سختی در اجرا بود. همچنین من سعی نکردم تهران را در این فیلم نشان دهم  بلکه برخورد شخصیت های فیلم را در پس زمینه شهر تهران می‌بینیم. با اینکه این فیلم در شب می‌گذرد اما سعی کردیم نماهای شهر را روشن بگیریم.»

حسینی درباره انتخاب عنوان فیلم هایش در ادامه گفت: «تحصیلات من در رشته تئاتر است. به مبنای آنچه خوانده‌ام و دریافت کرده‌ام، فکر می‌کنم نام فیلم از مهم‌ترین اتفاق‌های اثری است که از سوی فیلمساز ساخته شده است. نام فیلم گاهی باعث می‌شود  ذهن مخاطب برای دیدن یک فیلم درگیر شود. به هر حال نام فیلم “شب ، بیرون” براساس این موضوع است که یک سری از جوان ها شب از خانه بیرون می‌زنند، در واقع ساده ترین شکل از یک جمله طولانی به نظرم تاثیر بیشتری روی ذهن مخاطب دارد. اما  اسم “بوفالو” از آنجا می آید که بوفالو شکار خود را از آب نمی‌گیرد اما اگر این اتفاق برای این حیوان پیش بیاید، ممکن است خود طعمه تمساح شود. بوفالو در آب نمی رود اما در آب خورده می شود. شخصیت بهرام که معروف به بوفالو در این فیلم است از همین نگاه من می‌آید. از همان خودخواهی که بوفالو در به دست آوردن خوراک خود دارد. »