
داوران هنر و تجربه در جشنواره فیلم فجر اعلام کردند
چرا روز مبادا و مردی که اسب شد انتخاب شدند
روابط عمومی هنر و تجربه: جوایز بخش هنر و تجربه سی وسومین دوره جشنواره بین المللی فیلم فجردر مراسم اختتامیه این جشنواره اعلام شد و امیرحسین ثقفی و فایزه عزیزخانی به عنوان برگزیدگان معرفی شدند. داوران این بخش در بیانیهای دلایل انتخاب خود را مطرح کردند که به دلیل کمبود وقت توسط مجری برنامه خوانده نشد.
آنطور که دربیانیه هیات داوران این بخش آمده، تندیس ویژه در بخش هنر و تجربه به امیرحسین ثقفی برای فیلم سینمایی «مردی که اسب شد» به خاطر کمالگرایی در ارتقای استانداردهای زیبایی شناسی بصری سینمای ایران اهدا شدهاست. هم چنین تندیس بهترین فیلم در بخش هنر و تجربه به فائزه عزیزخانی برای فیلم سینمایی «روز مبادا» اهدا شده است.
جوایز بخش هنر وتجربه در اختتامیه جشنواره فجر،توسط حجت الله ایوبی، هوشنگ گلمکانی و امیرحسین علم الهدی اهدا شده بود.
هیات داوران بخش هنر وتجربه اعضای شورای سیاستگذاری این گروه سینمایی بودند . هوشنگ گلمکانی، سیف الله صمدیان، ایرج تقی پور، جمال امید، جعفرصانعی مقدم،محمدرضا فرجی، مجید مسچی ،شهرام مکری و امیرحسین علم الهدی اعضای این شورا هستند.