هنروتجربه:امروز (۱۰ اسفند ۱۳۹۳) بازتاب‌هایی از هنروتجربه در رسانه‌ها و خبرگزاری‌ها منتشر شده است.

خبرگزاری ایسنا گزارش نشستی با حضور کارگردان‌های مستند «کهریزک چهار نگاه» را منتشر کرده است.در این نشست که با حضور رخشان بنی اعتماد،محسن امیر یوسفی و پیروز کلانتری برگزار شد، راجع به فضای مستند و وضعیت سینمای مستقل بحث شد که خلاصه‌ای از آن را در زیر می‌خوانید:

در این نشست محسن امیر یوسفی درباره انتخاب سوژه‌ها توضیح می‌دهد:«حتی واژه سفارش را برای این آثار به کار نمی‌برم.درواقع پیشنهادی بود که از طرف آسایشگاه کهریزک به ما شد و آن‌ها بیش از ما تاکید داشتند که هر فیلم با نگاه کارگردان خودش ساخته شود.جلساتی برگزار شد و اطلاعاتی به دست آوردیم و هر چهار نفر آزادانه سوژه‌هایمان را انتخاب کردیم.همچنان که تلاش شد تنوع رعایت شود تا مجموعه برای مخاطب جذاب‌تر شود.»

در بخش دیگری از این گفت‌وگو رخشان بنی‌اعتماد نیز در پاسخ به این پرسش که نظرش درباره‌دیگر اپیزودهای «کهریزک،چهارنگاه» چیست؟ می‌گوید:«خودم بیش از هر مخاطبی منتظر بودم تا ببینم نتیجه این چهار نگاه کنار هم چه می‌شود! نقطه اتصال‌مان بعد از دیدن لوکیشن، دیدن زندگی در فضا بود و چگونه دیدن این زندگی، بیشتر مرا کنجکاو می‌کرد. برآیند این چهار نگاه کنار هم برداشت مخاطب را رقم می‌زند که درک همان زندگی است و رسیدن به این موقعیت، در واقع همان موفقیت فیلم است. ما همه این فضا و آدم‌ها را با یکدیگر دیدیم، اما هر کدام از ما جذب یکی از کاراکترها و بخش‌ها شدیم و نقطه اتصال‌مان این بود که زندگی در پیری هم جاری است.»

پیروز کلانتری هم درباره تجربه اکران این فیلم در گروه «هنر و تجربه» می‌گوید: «برای عرضه ویدئویی تجربه‌ای داشتم، اما نیاز بود این فیلم را مخاطبان گسترده‌تری ببینند. به همین دلیل، امکان این اکران را نباید دست کم بگیریم. فضای مخاطب اولیه، زمینه‌ای برای عرضه گسترده‌تر در آینده است و «هنر و تجربه»، این انگیزه را ایجاد کرد که از این فضا استفاده کنیم.»

روزنامه‌های ابتکار،شهروند ، آفتاب یزد،بانی فیلم به خبر اکران فیلم «گاو» ساخته داریوش مهرجویی در نوروز ۱۳۹۴ در گروه هنروتجربه پرداخته‌اند.

هم‌چنین خبرگزاری هنرآنلاین به بهانه اکران فیلم «انارهای نارس» گفت‌وگویی با مجیدرضا مصطفوی منتشر کرده است:«خوشحالم که وضعیت اکران فیلم‌های سینمایی به جایی رسیده که مردم برای دیدن یک فیلم می‌توانند انتخاب کنند.به نظر می‌رسد گروه‌های مختلف اکران،مخاطب خود را به‌دست آورده‌اند و استقبال از این فیلم‌ها رضایت بخش است. اگر چه بحث اقتصادی در سینما مهم به نظر می‌رسد اما همین فیلم‌های غیر تجاری در گروه مثلا “هنر و تجربه” هم با رقم فروش بالایی روبه‌رو بودند. با این مفاهیم این‌گونه می‌شود که فیلم‌های غیر تجاری جدا از سینمای تجاری و بدنه هم در اولویت فروش و اکران قرار دارند.» این خبرگزاری هم‌چنین خبر آیین دیدارفیلم انارهای نارس در باغ موزه سینما و صحبت‌های عوامل فیلم در این مراسم را منتشر کرده‌است.

بانی فیلم هم به نقل از سایت سوره سینما گفت‌و گویی با محمدرضا لطفی کارگردان فیلم «روایت ناپدیدشدن مریم» که در گروه هنر و تجربه در حال نمایش است، منتشر کرده است. لطفی در این گفت‌وگو که بیشتر آن درباره اکران فیلم در گروه هنر و تجربه است با اشاره به این نکته که گروه هنر و تجربه تمهیداتی در امر اکران اندیشیده که به نفع سینماگران است، درباره انتخاب فیلم ها در این گروه می گوید:« این هم از انتخاب هوشمندانه مدیران گروه بود که مثلا فیلمی چون «ماهی و گربه» توانست به سانس فوق العاده برسد. حتی در پردیس سینمایی کوروش کلا یک سالن برای اکران فیلم‌های این گروه اختصاص داده شود. برای گام اول فشرده سازی بهترین راه دیده شدن بود. به جای اینکه سینمای «هنر و تجربه» ۲۰ سالن در اختیار بگیرد و در هر کدام ۲۰ نفر مخاطب بنشینند یک سالن برند از سینما آزادی را انتخاب و مخاطب را به سمت خود جذب می‌کند. در چنین حالتی حضور مردم کنار هم حس خوشایندی ایجاد می‌کند و همین باعث جذب بیشتر کرد و فروش بالاتر می شود. فیلم‌هایی مثل «پرویز» و «ماهی و گربه» ممکن بود در اکران معمولی به این خوبی دیده نشوند. به همین خاطر است که گروه سینمایی «هنر و تجربه» موفق‌تر از طرح‌های گذشته عمل کرده است.»