
«میراث مانا»، مستندی درباره انیمیشن سه بعدی «رستم و سهراب»
هنر و تجربه: داریوش دالوند تهیهکننده فیلم انیمیشن «رستم و سهراب» از پخش شیوه تولید این انیمیشن سینمایی در برنامهای با عنوان «پشت صحنه رستم و سهراب و روش های نوین در تولید انیمیشن ایرانی»در روزهای ۱۲ و ۱۳ و ۱۴ و اسفند ماه سال جاری از شبکه مستند سیما تحت عنوان «میراث مانا» خبر داد.
فیلم انیمیشن رستم و سهراب به تهیه کنندگی داریوش دالوند و کارگردانی کیانوش دالوند در شهر بروجرد تولید و موسیقی آن توسط الیزا ایپ و آکادمی موسیقی موتزارت تنظیم شده است .
پشت صحنه فیلم انیمیشن رستم و سهراب شامل ، چگونگی ساخت این فیلم از آغاز تا پایان ، مصاحبه با عوامل ساخت فیلم ، آشنایی با تکنیک ها و روش های نوین بکار گرفته شده در ساخت این فیلم انیمیشن و … تهیه شده است .
رستم و سهراب محصول مشترک مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی و استودیو انیمیشن آریا برادران دالوند است. دوبلهی این انیمیشن سه بعدی در کشور کانادا انجام شده و در کشورهای مختلفی از جمله آمریکا ، روسیه و امارات متحده عربی به نمایشدرآمده است. انیمیشن رستم و سهراب از آذر ماه ۹۳ ابتدا در بروجرد و سپس در سینمای تهران و کرج اکران شده است.