
شماره جدید ماهنامه هنر و تجربه منتشر شد
هنر و تجربه: یازدهمین و دوازدهمین شماره ماهنامه سینمای هنر و تجربه در ۱۸۰ صفحه اواسط اسفند ۹۳ به سردبیری کیوان کثیریان منتشر شد، این دو شماره به اسفند ۹۳ و فروردین ۹۴ اختصاص دارد.
شماره جدید ماهنامه هنر و تجربه با یادداشتی از هوشنگ گلمکانی درباره سینمای هنر و تجربه در فرانسه و یادداشتی از سیدرضا صائمی بر بازنمایی تجربه های زیسته در سینمای تجربی آغاز می شود . پس از آن به فیلمهایی که در بخش هنر و تجربه سی و سومین جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمدند پرداخته شده و گزارش نشست نقد و بررسی آنها را در کاخ جشنواره آمده است .همچنین تحلیلهایی بر فیلمهای این بخش توسط پیروز کلانتری و محمد تقی فهیم (آتلان)، آنتونیا شرکا، سحر عصر آزاد و سمیه قاضی زاده (احتمال باران اسیدی)، مصطفی جلالی فخر (خداحافظی طولانی)، سینا اخباری (داره صبح می شه)، امیر پوریا، سمیه قاضی زاده و الیزابت کر (در دنیای تو ساعت چند است) مهرزاد دانش، علیرضا بهنام (دریا و ماهی پرنده)، حدیث جان بزرگی (روز مبادا)، سعید عقیقی (مردی که اسب شد)، مهرزاد دانش، یاشار نورایی و مانی باغبانی (من دیهگو مارادونا هستم)، محسن بیگ آقا (من می خوام شاه بشم)، پوریا ذوالفقاری (موقت) نیوشا صدر، پوریا ذوالفقاری و گلاره محمدی (یحیی سکوت نکرد) نوشته شده است. یادداشتهایی هم از کارگردان فیلمهای بخش هنر و تجربه سی و سومین جشنواره فیلم فجر چون امیر عزیزی کارگردان فیلم «موقت»، کاوه ابراهیم پور کارگردان فیلم «یحیی سکوت نکرد» و فائزه عزیزخانی کارگردان فیلم «روز مبادا» از مطالب این شماره است. در ادامه گزارش نشست بررسی فیلمهای «من از سپیده صبح بیزارم»، «از ایران یک جدایی»، «کهریزک، چهار نگاه»، « آشنایی با لیلا» که در خانه هنرمندان برگزار شد به چاپ رسیده است.
در ادامه مجموعه گفتو گوهایی با کارگردانهایی که آثارشان در گروه هنر و تجربه اکران شده آمده است. گفتوگو علی علایی با کاوه سجادی حسینی درباره «شب، بیرون»، گفتوگو علی اصغر کشانی با مجیدرضا مصطفوی درباره «انارهای نارس»، اسماعیل میهن دوست با محمد شیروانی کاگردان مستند «صفر بیست یک» گفتگو مفصلی درباره فیلمهای او، کار با کارگران مهاجر و مدیوم مستند گزارشی انجام داده است که در آن شیروانی میگوید «فیلم های مستند من نسبت به فیلمهای داستانیام تفاوت هایی دارند، به خصوص در دو فیلم سینماییام خیلی خودخواه هستم. فیلم «ناف» و «لرزاننده چربی» فیلم هایی هستند که برای همکارانم در سراسر جهان ساختهام. برای آدمهایی که ساختم که اهل زایش بوده و مصرف کننده نیستند. ولی فیلم های مستند و کوتاه من پر مخاطب هستند. شاید دلیل چنین امری این باشد که پنجاه درصد ماجرا از بیرون من میآید، انگار مردم در پنجاه درصد یک مستند شریک هستند.»
گیسو فغفوری با جعفر صانعی مقدم عضو شورای سیاست گذاری سینمای هنر و تجربه گفتگویی انجام داده است که درباره نقاط قوت و ضعف این گروه نکاتی مطرح شده است در ادامه مجموعه یادداشتهایی بر فیلمهای کوتاه روز نوشته شده است. در آخر المیرا حسینی در گزارشی از سینماداران درمورد ننمایش فیلم های هنر و تجربه در شهرهای مشهد، اهواز و سالن خانه هنرمندان در تهران سوالاتی پرسیده است.
نشریه هنر و تجربه در تمام سالنهای گروه سینمایی هنر و تجربه به صورت رایگان عرضه میشود.
خداکنه تو هویزه پیدا شه!
ما که جز شماره اولش ندیدیم!!! انگار یا نمیاد یا اگه میاد یک روزه میرسه دست کسی که با بچش میاد فیلم ببینه بر میداره تو سالن بده بچه ش بازی کنه حوسله ش سر نره!