هنر و تجربه: نمایش فیلم‌های گروه هنر و تجربه ۱۳ مهر آغاز شد و در واقع این روز زمان شروع رسمی فعالیت گروه هنر و تجربه به شمار می‌آید. اما هنر و تجربه پیش از این‌‍‌ها یعنی از ۲۴ فروردین ۹۳ با ابلاغ حکم امیرحسین علم‌الهدی به عنوان مدیر اجرایی گروه سینمایی هنر و تجربه و یا شاید از ۱۸ فروردین که خبر تشکیل این گروه منتشر شد، فعالیت خود را آغاز کرده بود.

فراخوان دعوت از سینماگران برای ارائه فیلم‌هایشان در گروه هنر و تجربه هم تیرماه در اختیار رسانه‌ها قرار گرفت. در طول این مدت و به‌ویژه طی بیش از شش ماهی که از آغاز به کار رسمی این گروه سینمایی می‌گذرد، ۵۵۴ فیلم برای بررسی به این گروه ارائه شده ‌است.
گروه سینمایی هنر و تجربه در این مدت ۸۲ فیلم را اکران کرده است که شامل ۴۲ فیلم کوتاه در بخش‌های کلاسیک، تجربی و روز، ۱۰ فیلم مستند و ۲۷ فیلم بلند و ۳ فیلم نیمه بلند کلاسیک هستند.
از بین ۵۵۴ فیلم ارائه شده، ۱۷۳ فیلم بلند سینمایی و ۱۳۰ فیلم مستند و ۲۴۳ فیلم کوتاه هستند. ۸ فیلم انیمیشن نیز برای بررسی و اکران به این گروه فرستاده شده است.
از میان ۱۷۳ فیلم سینمایی، ۷۹ فیلم برای نمایش مورد تایید قرار گرفته‌اند، ۹ فیلم در حال بررسی بیشتر هستند و ۸۵ فیلم نیز رد شده‌اند.
این آمار در میان فیلم‌های مستند به صورت زیر است؛ نمایش ۷۲ فیلم مورد تایید قرار گرفته است که در نوبت اکران قرار دارند. ۱۵ فیلم در حال بررسی است و درخواست ۴۳ فیلم رد شده است.
در میان فیلم‌های کوتاه نیز ۱۲۵ فیلم در نوبت اکران هستند، ۲۱ فیلم در حال بررسی و ۹۷ فیلم مورد قبول نبوده‌اند.
از بین ۸ فیلم انیمیشن ارسالی به این گروه سینمایی ۴ فیلم تایید شده‌اند، ۲ فیلم در حال بررسی بیشتر و ۲ فیلم فاقد معیارهای موردنظر برای اکران در سینماهای این گروه تشخیص داده شده‌اند.
شورای سیاستگذاری گروه سینمایی هنرو تجربه «جمال امید»، «سیف‌الله صمدیان»، «ایرج تقی‌پور»، «جعفر صانعی مقدم»، «جمال امید»، «شهرام مکری»، «محمدرضا فرجی»، «هوشنگ گلمکانی» و «امیرحسین علم‌الهدی» هستند. فیلم های گروه هنر و تجربه در ۵ سالن سینما در تهران و ۶ سالن در شهرستان‌های اصفهان، مشهد، کرج، قم، اهواز و گرگان به نمایش درمی‌آیند.

آخرین آماری که از فروش فیلم‌های گروه هنر و تجربه ارائه شده است و به تحلیل ضریب اشغال فیلم‌های سینمایی اکران شده در گروه سینمایی هنر و تجربه از ١٣ مهر تا ١٣ اسفند می پردازد، ازضریب اشغال ۳۴ درصدی به نسبت ۸۰۰ صندلی تعلق گرفته به این گروه از کل صندلی‌های سینمای کشور خبر می دهد.در این گزارش که توسط شورای سیاست گذاری گروه هنر و تجربه ارائه شده آمده است:«گروه سینماهای هنر و تجربه با ٣۴درصد ضریب اشغال ظرف پنج ماه آغاز فعالیتش توانسته رکورد خوبی در حوزه نمایش به جا گذارد و این در حالی است که ضریب اشغال سینمای تجاری امسال به حدود ۵درصد رسیده است! این گروه با دراختیار داشتن فقط ٨٠٠ صندلی از ١۴٠ هزار صندلی سینمای ایران (چهار سالن سینما و دو سالن غیرسینمایی در سه کلانشهر تهران، مشهد و اصفهان ) از ١٣ مهر ۹۳ توانسته ١٣فیلم سینمایی را به نمایش بگذارد و باعث خروج از رکود همیشگی سینمایی ایران در حوزه نمایش فیلم‌های متفاوت شده است. اجاره سالانه سینماها و پرداخت کل فروش فیلم‌ها به سرمایه‌گذاران در روش سینمای هنر و تجربه روش منحصربه‌فردی است که باعث تقویت اقتصاد سینمای مستقل سینمای ایران خواهد شد، و پذیرفتن بخشی از هزینه تبلیغات فیلم‌ها توسط این گروه نیز باعث تقویت دوچندان این بخش مغفول مانده از سینمای مستقل و متفاوت خواهد شد؛ هرچند که مساله فروش و اقتصاد از اولویت‌های اصلی طرح سینمای هنر و تجربه نیست و اولویت‌های اصلی، فراهم آوردن امکان دیده شدن این فیلم‌ها، و ارزیابی شدن فیلم‌ها در فضایی فرهنگی است تا کمکی باشد به روشن‌تر شدن آینده کاری و مسیر حرفه‌ای سازندگان این فیلم‌ها.»