هنر و تجربه: فیلم کوتاه «دیروز را بکش» به کارگردانی احسان محمدی، همراه با ۸ فیلم کوتاه دیگر در بخش فیلم‌های کوتاه تجربی روز گروه هنر و تجربه اکران شده است. این فیلم دومین ساخته این کارگردان و پایان‌نامه او در انجمن سینمای جوانان ایران (دفتر اصفهان) است.
محمدی در گفت‌وگو با سایت هنر و تجربه درباره ساخت دیروز را بکش می‌گوید:«فیلم در بهار سال ۹۲ تولید شده است و فکر می‌کنم تجربه‌ای متفاوت در عرصه فیلم کوتاه به حساب می‌آید. با شناخت نسبی‌ام نسبت به فیلم‌های کوتاهی که تا به حال دیده‌ام، تعریف و روایت یک داستان به این شکل و شمایل و با استفاده از جلوه‌های ویژه کم‌تر اتفاق افتاده‌است».

او که تا به حال فیلم خود را در چندین جشنواره داخلی شرکت داده است، دراین باره توضیح می‌دهد: «بعد از این تجربه خوب اتفاقات خوبی هم برای فیلم افتاد. حضور در سی‌امین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران و یازدهمین جشنواره فیلم تصویر سال، اتفاق‌های کمی برای این فیلم نبود. فیلم در پایان سال ۹۳ در جشنواره منطقه‌ای سینمای جوان، اروند نیز شرکت داشت و حال هم که در اکران نوروزی جشنواره هنر و تجربه قرار دارد».

«دیروز را بکش» داستان پسر جوانی است که با قدرت فکری خود کارهایش را انجام می‌دهد و به هرچه فکر می‌کند، اتفاق می‌افتد. محمدی درباره دلیل انتخاب این ایده می‌گوید:«تنها زمانی می‌توانی از کابوس‌های تلخ گذشته رهایی یابی و از زندگی‌ کنونی‌ات لذت ببری که دیروز را بکشی. این که همیشه بر سر دوراهی انتخاب باید تصمیم گرفت، برایم ایده لذت‌بخش و جذابی بود. برایم جالب است که در لحظه انتخاب همه دارند نگاه می‌کنند که تو چه انتخابی می‌کنی.احساس کردم  تنها جادوی سینما این قدرت را دارد که در آن دست به کارهای جدید زد. همه چیز دست به دست هم داد تا دیروز را بکش در پروسه تولید قرار بگیرد. در این فیلم خواستم بگویم کلنجار با اتفاقات تلخ گذشته بیهوده است و تنها باید در لحظه حال زندگی کرد و افکار مزاحم را به فراموشی سپرد».

احسان محمدی برای تهیه و فیلم‌برداری این فیلم از همراهی دوستان نزدیک خود بی‌دریغ نمانده است: «همه گروه از دوستان نزدیکی بودند که پیش از این نیز با آن‌‍‌ها کار کرده‌ام. از آن‌جایی که تخصص اصلی‌ام تدوین و جلوه‌های ویژه است، با فیلم‌سازان خوب و حرفه‌ای و جوان در ارتباط بودم و همین باعث شده که شناخت زیادی از عوامل فیلم‌ام داشته باشم و بدانم از چه کسی چه کاری بخواهم. به طور مثال دستیارم امین قشقائیان از دوستان صمیمی‌ام بود که در این کار کمک بسیاری به من کرد».

او در ادامه می‌گوید: «فیلم من در لیست ابتدایی اکران گروه هنر و تجربه قرار داشت تا این که مدتی از همه چیز بی‌اطلاع بودم و در نهایت که در اوایل اسفند نسخه نهایی فیلم را از من خواستند خیلی خوشحال شدم که جزء ۹ فیلم بخش فیلم‌های کوتاه تجربی روز قرار گرفته است و اکثر کارگردان‌های این بخش از دوستان نزدیک و خوب من هستند. در ادامه باید بگویم بیش‌تر از آن‌چه فکر می‌کردم از فیلم‌ام استقبال شد. این که مخاطبان با سنین و سلایق مختلف پای فیلم بنشینند و لذت ببرند برایم در الویت است. حالا هم به دنبال این هستم که برای فیلم‌های بعدی‌ام نقائص را برطرف کنم و دیگر بی‌تجربگی به بار نیاورم.».

محمدی برای ساختن فیلم «دیروز را بکش» از مشاوره‌های مرحوم مسعود برخورداری بهره گرفته است: «از آغاز ساخت فیلم مرحوم مسعود برخورداری همواره همراه من بود و حمایتم می‌کرد. او دین زیادی بر گردن من داشت و به همین خاطر نیز هنگامی که اولین جایزه را برای فیلم خود گرفتم از او یاد کردم. متاسفانه او امروز در میان ما نیست تا فیلم را در حال اکران عمومی ببیند».

او هم‌چنین از اکران فیلم خود در گروه هنر و تجربه ابراز خرسندی می‌کند: «اکران در گروه هنر و تجربه انگیزه‌های بسیاری به فیلم‌ساز می‌دهد. برای خود من البته شرایط را سخت‌تر کرده است. چرا که باید در کارهای بعدی‌ام دقت بیش‌تری به خرج دهم و حرفه‌ای‌تر به قضیه نگاه کنم. هم‌اکنون نسل دهه شصتی‌ها سینما را به دست گرفته‌اند و رو به جلو می‌برند و به همین خاطر در سال‌های بعد شاهد خواهیم بود که ژانرهای جدید و تفکرات تازه به سینمای ایران راه پیدا خواهند کرد وقتی که شروع به ساختن یک فیلم می‌کنیم، از قبل به این فکر کرده‌ایم که فیلم یا جایزه می‌گیرد، یا نمی‌گیرد. اما حالا هنر و تجربه محفل ارزشمندی شده است برای اکران فیلم‌های کوتاهی که می‌سازیم و دیگر می‌توان علاوه بر شرکت در جشنواره‌ها، به اکران نیز فکر کرد.».

محمدی در پایان بار دیگر با بیان اینکه در کارهای بعدی نیز از ویژوال‌افکت استفاده خواهد کرد، می‌گوید: «امروزه امکانات بیشتری در اختیار سینماگران جوان‌تر قرار گرفته است و با شناختی که از استعداد نسل جوان سراغ دارم مطمئنم اگر حمایت‌های لازم صورت بگیرد، پیشرفت‌های بسیار خوبی برای این تکنیک در ایران حاصل می‌شود».