هنر و تجربه: مراسم دیدار باعوامل فیلم  مستند «جایی برای زندگی» به کارگردانی محسن استادعلی جمعه ۲۸ فروردین در موزه سینما برگزار می‌شود .

به گزارش روابط عمومی گروه هنر و تجربه، این مراسم ساعت ۲۰:۳۰ روز جمعه با حضور سینماگران، اهالی سینمای مستند و روزنامه نگاران و منتقدان برگزار می‌شود. این مستند از جمله فیلم‌هایی است که به عنوان اکران نوروزی در گروه سینمای هنر و تجربه اکران شده است .

مستند «جایی برای زندگی» تاکنون جوایزی هم‌چون سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی مستند از جشنواره سی‌و دوم فیلم فجر، تندیس شایستگی بهترین کارگردانی مستند از شانزدهمین دوره جشن خانه سینما، دیپلم افتخار بهترین تدوین مستند از شانزدهمین دوره جشن خانه سینما، تندیس ویژه هیات داوران از هشتمین دوره جشنواره بین المللی سینما حقیقت، تندیس جایزه میرداماد از اولین دوره جشنواره بین المللی فیلم اهواز، منتخب بخش داک فیلم جشنواره فیلم کن (فرانسه) در سال ۲۰۱۴، جشنواره فیلم می‌لنیوم (بلژیک) در سال ۲۰۱۵ را به دست آورده است.
در خلاصه داستان فیلم «جایی برای زندگی» آمده است: پویا، رضا، عباس، حسین، سعید ومجتبی هرکدام به دلایلی به خوابگاه آمده‌اند. آن‌ها دور هم یک زندگی جمعی را تجربه می‌کنند ودر شرایط متفاوت در کنار هم هستند. این مستند به نمایش زندگی روزمره آن‌ها در چند روز پایانی سال و بیان مشکلات آن‌ها می‌پردازد.
از عوامل سازنده این فیلم می‌توان به فرهاد طالبی‌نژاد(تصویربردار)،بابک حیدری (تدوین) ، شاهین پورداداشی (صدابردار)، سیدعلیرضاعلویان(طراحی و ترکیب صدا)، سلیم قاسمی (مدیر تولید) و علی زادمهر(مشاور رسانه‌ای) اشاره کرد. تهیه کنندگی این فیلم را محسن استاد علی و نسرین عبدی برعهده دارند.

برچسب‌ها: