هنر و تجربه: فیلم‌های اکران شده در گروه هنر و تجربه در رسانه‌های امروز چهارشنبه دوم اردیبهشت نیز بازتاب یافتند.
هم چنین اعلام اسامی فیلم‌های بخش‌های مختلف جشنواره فجر، مشکلات مربوط به اکران فیلم خانه دختر و حواشی دیدار رئیس سازمان سینمایی از پشت صحنه فیلم رضا درمیشیان از اخباری بودند که دراکثر خبرگزاری‌ها و روزنامه‌ها منعکس شدند.
حجت‌الله ایوبی رییس سازمان سینمایی با ابراز خوشحالی از پذیرفته شدن فیلم ناهید در بخش رسمی نوعی نگاه شصت و هشتمین دوره جشنواره فیلم کن اظهار داشت: «به عقیده من حضور فیلم سینمایی ناهید در جشنواره کن بعد از یک وقفه طولامی و حضور نداشتن جدی سینمای ایران در عرصه‌های بین‌المللی، آن هم در فضایی که دید مثبتی از سوی دنیای غرب متوجه ایران شده است، برای سینمای ایران یک خبر خوب یه شمار می‌آید.» فیلم سینمایی ناهید به کارگردانی آیدا پناهنده و تهیه‌کنندگی بیژن امکانیان از محصولات مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی است.
خبر اکران فیلمی از عباس کیارستمی پس از سال‌ها در سینماهای ایران در روزنامه‌ها بازتاب زیادی داشت. این فیلم در دو نسخه دوبله و زیرنویس فارسی اکران می‌شود.
در روزنامه بانی فیلم نیز یادداشتی به قلم امیرحسین علم‌الهدی مدیر اجرایی گروه هنر و تجربه به چاپ رسیده است. در این یادداشت قوانین و مقررات غیرشفاف به عنوان مانعی بزرگ برسرراه سینمای ایران مورد بررسی قرار گرفته است.
روزنامه کیهان اما در یادداشتی با عنوان «یادآوری یک واکنش، برای مدیران هنر و تجربه» به تجربه اعتراض تماشاگران نسبت به فیلم «شیرین» اشاره کرده و نوشته است: « به گزارش خبرنگار کیهان، در سال ۱۳۹۰ فیلم شیرین کیارستمی در تعداد محدودی از سینماهای تهران به نمایش درآمد. اما اکران این فیلم با اعتراض شدید برخی از مخاطب‍های فیلم مواجه شد. این گروه از مردم که برای تماشای فیلم کیارستمی پول داده و بلیت خریده بودند، خود را هدف توهین و تمسخر دیده و به نشانه اعتراض متقاضی استرداد پول خود شدند. حالا قرار است فیلم دیگری از کیارستمی که تفاوت چندانی با شیرین ندارد در گروه هنر و تجربه اکران شود. این فیلم «کپی برابر اصل» نام دارد و باتوجه به ساختار ضدداستان و فقدان جذابیت دراماتیک، می‌تواند تجربه فیلم قبلی را در اعتراض مخاطب‌ها تکرار کند.»
مجید برزگر به عدم پخش تیزر فیلمش از تلویزیون انتقاد کرد و از مسئولان تلویزیون خواست به فیلم‌های مستقل کمک کنند. برزگر در گفتگو با خبرنگار سینمایی خبرگزاری مهر با اشاره به اینکه تلویزیون حمایت مناسب و عادلانه‌ای از فیلم‌های در حال اکران نمی کند، بیان کرد: «پریدن از ارتفاع کم» به کارگردانی حامد رجبی که من تهیه‌کنندگی آن را برعهده دارم همزمان با عید نوروز در گروه سینمایی «هنر و تجربه» اکران شد و خوشبختانه در حال حاضر استقبال خوبی از این فیلم از سوی مخاطبان صورت گرفته است.

وی با اشاره به اینکه تعطیلات نوروز به نفع فیلم هایی از این دست نیست، ادامه داد: ۱۵ روز تعطیلات نوروز فرصتی مناسب برای فیلم های تجاری به شمار می رود و مردم با توجه به شرایط و فضای حاکم بیشتر به دیدن این فیلم‌ها می روند، اما همین تعطیلات  فرصت مناسبی برای فروش خوب فیلم‌هایی چون «پریدن از ارتفاع کم» نیست.
کارگردان فیلم پرویز و تهیه‌کننده پریدن از ارتفاه کم با اشاره به شرایط تبلیغات «پریدن از ارتفاع کم» توضیح داد: متاسفانه فیلم ما هیچ گونه تبلیغاتی شامل تبلیغات شهری و تلویزیونی ندارد. تلویزیون به عنوان رسانه ملی که وظیفه حمایت از سینما را دارد، از پخش تیزر این فیلم سینمایی ممانعت و بعد از یک ماه اعلام کرد که به دلیل آن که «پریدن از ارتفاع کم» پیام ندارد تیزر آن را پخش نمی‌کنیم.

برزگر گفت: نمی دانم چطور فیلمی که توانسته جایزه منتقدان جشنواره فیلم برلین که یکی از مهمترین جشنواره های جهانی در حوزه سینما است از آن خود کند، برای رسانه ملی تبدیل به یک فیلم بدون پیام می‌شود. متاسفانه تلویزیون نسبت به پخش تیزر فیلم ها کاملا سلیقه محور عمل می‌کند این در حالی است که این رسانه باید با فیلم های مستقل مهربان باشد.
فائزه عزیزخانی کارگردان فیلم روز مبادا با روزنامه مردم‌سالاری گفتگویی مفصل انجام داده است. در بخشی از این گفتگو می‌خوانیم: « نمی‌خواهم بگویم فیلم ساختن را کمتر دوست دارم ولی واقعیت این است که وقتی وارد دنیای یک قصه می‌شوم زندگی برایم یک رنگ دیگری می‌گیرد. هرجا می‌روم یا وقتی دارم ظرف می‌شویم دارم برای قصه‌ام متریال جمع می‌کنم یعنی وقتی دنیای قصه به زندگی‌ام غالب می‌شود احساس می‌کنم در سفرم و این خیلی لذت‌ عجیبی برایم دارد. من نوشتن را خیلی دوست دارم. جذابیتی در نوشتن هست که در مراحل دیگر وجود ندارد.»

برچسب‌ها: