هنر و تجربه : «باید به یک تعریف مشخص از هنر و تجربه رسید و بر اساس آن انتخاب فیلمها صورت بگیرد.»
سحر عصرآزاد منتقد و نویسنده سینمای ضمن مثبت خواندن وجود بخش هنر و تجربه در جشنواره فیلم فجر اشاره داشت که باید در این بخش به تعریف مشخصی برای انتخاب فیلمها رسید.
از نظر این منتقد سینمایی باید مشخص شود بر اساس چه معیاری فیلمها را در بخش هنر و تجربه طبقه بندی قرار میگیرند: «به نظرم باید به یک تعریف مشخص از هنر و تجربه رسید و بر اساس آن انتخاب فیلمها صورت بگیرد تا جایزه دادن در این بخش با تعجب همراه نشود».
عصرآزاد در عین حال اضافه کرد: «البته دو فیلم من دیهگو مارادونا نیستم و اعترافات ذهن خطرناک من با تعریفی که از گروه هنر و تجربه در ذهن من وجود دارد، همخوانی دارد. اما از طرفی این سوال نیز وجود دارد که فیلمهای دیگری هم میتوانستند در این بخش حضور داشته باشند. آرزو دارم تعریف هنر و تجربه مشخص و این بخش در جشنواره بین المللی سالهای آینده نیز تثبیت شود.»
او همچنین در خصوص مستقل شدن بخش هنر و تجربه در جشنواره سی و سوم معتقد است: «گروه هنر و تجربه از مهرماه سال گذشته با برنامهریزیهای دقیق و اطلاعرسانیهای خوبش اکرانهای خود را آغاز کرد . همچنین جدا کردن جوایزش از بخش اصلی در بخش ملی جشنواره سی و سوم فیلم فجر ، باعث شد که هویت خود را بیش از پیش پیدا کند. این بخش در جشنواره بینالملل نیز توانست استقلال خود را حفظ کند.»
سحر عصرآزاد تفکیک بخش بینالملل از بخش ملی جشنواره را اتفاق خوبی دانست که باید زودتر از اینها میافتاد: « ما سی و دوسال جشنوارهای را برگزار میکردیم که به نظر من عنوان بینالمللی را فقط یدک میکشید و مفهوم واقعی رقابت و اعتبار را نداشت. همین که بالاخره شاهد این اتفاق بودیم، مهم است. طبعا هر تجربه جدیدی آزمون و خطا و ریسک دارد. اگر این دوره همهچیز درخور سی و سومین دوره جشنواره فجر نیست به خاطر تازه بودن این فضا است. باید کمی حوصله کنیم و فرصت دهیم تا مدیران و مسئولان بتوانند این تغییرات را نهادینه کنند.» او در پایان افزود: «امیدوارم این تغییرات به واسطه مدیران فعلی ایجاد نشده باشد. چون این امکان وجود دارد که با رفتن مدیران فعلی، مدیران دیگر بر اساس تفکر خودشان رفتار کنند و برگشت به عقب داشته باشیم و این به جشنواره لطمه میزند».