هنروتجربه: صفحات فرهنگ و هنر مطبوعات و هم چنین خبرگزاری‌ها امروز (۱۱ شهریور ۱۳۹۴) به بازتاب اخباری پیرامون  گروه سینمایی هنر و تجربه پرداخته است که در زیر گزیده‌ای از آن‌ها را می‌خوانید:

اکران فیلم روغن مار به کارگردانی علیرضا داوودنژاد در گروه هنر و تجربه بازتاب خوبی در رسانه‌ها داشته‌است، از جمله گفت‌وگوی داوودنژاد با روزنامه صبا. او در این گفت‌وگو درباره دلیل اکران فیلم «روغن مار» در گروه هنر و تجربه چنین توضیح داده‌است: «از این بابت که اصولا امیدوار نیستم بتوانم در بازار سینما به ظرفیت‌های نمایشی که استحقاق فیلم من است دست پیدا کنم، تصمیم گرفتم «روغن مار» را در گروه هنروتجربه اکران کنم.» داودنژاد قصد ندارد درباره فیلمش بیشتر از اندازه صحبت کند و تا حالا عکسی هم از آن ارائه نداده است:«دوست ندارم درباره آن زیاد توضیح دهم و در روزهای گذشته هم این کار را نکرده‌ام چون معتقدم فیلم باید دیده شود.» او قصد ندارد به تماشاگرش پیش‌زمینه ذهنی خاصی بدهد؛ چیزی که روشن است «روغن مار» یک فیلم تجربی ۷۵ دقیقه‌ای است که در شمال کشور و در تهران با حضور نابازیگران فیلم‌برداری شده است.علیرضا داودنژاد در گفت‌وگو با این روزنامه بخشی از دلیلش برای تمایل به اکران در هنر و تجربه را مشخص بودن تکلیف فیلم در این گروه دانسته‌است: «باید فضای معرفی و تبلیغ برای فیلمم وجود داشته باشد که ندارد. در کنارش باید یک سامانی در بازار سینما وجود داشته باشد که انواع فیلم و انواع مخاطب در آن معنا پیدا کند و هر فیلم بتواند به مخاطب خاص خودش معرفی شود. اما در گروه «هنروتجربه» از پیش برنامه‌ریزی مشخص وجود دارد، یعنی وقتی«روغن مار» در این گروه قرار می‌گیرد، می‌دانم تا چه وقت قرار است روی پرده باشد. می‌دانم در چه سینمایی اکران دارم، سانس‌هایش از قبل تعیین شده است و در چنین فضایی، امنیت بیشتری برای نمایش فیلمم وجود دارد.»داودنژاد اضافه می‌کند: «در دهه ۶۰ و ۷۰ بازار کالاهای فرهنگی امنیت داشت و دیگر این‌که اصراری برای حفظ ابتکار عمل در بازار کالاهای فرهنگی برای تولید‌کننده داخلی وجود داشت. یعنی علاوه بر امنیت بازار، حمایت پیگیرانه و جدی برای تولیدکننده دیده می‌شد اما حالا.‌.‌.»

خبرگزاری مهر،روزنامه آفتاب یزد و سایت میزان نیز در خبرهایی به اکران فیلم علیرضا داوودنژاد در روز ملی سینما در گروه هنر و تجربه اشاره کرده‌اند.

روزنامه آفرینش به خبر گرفتن پروانه نمایش برای ۴ فیلم سینمایی پرداخته است. در بین اسامی این چهار فیلم نام فیلم «آسمان آبی مادرم» به کارگردانی علی قوی‌تن هم وجود دارد. قصه این فیلم که پیش از این به جشنواره جیفونی ایتالیا هم رفته بود داستان زندگی سخت یک مادر و پسر در شرایط سخت میان کوهها را روایت می کند. قوی‌تن پیش از این فیلم «آفتاب، مهتاب، زمین» را در گروه هنر و تجربه داشته است.

روزنامه زمان نیز به خبر دعوت شدن فیلم «۳۱۶» ساخته پیمان حقانی به جشنواره سوفیا بلغارستان در ماه ژانویه اشاره کرده است. حقانی عنوان کرده است:« برنامه مختلفی برای اکران عمومی ۳۱۶ در خارج از کشور در نظر گرفته‌ایم البته این برنامه‌ها پیش از هرچیز نیازمند جذب سرمایه‌گذار است. »