
نوزدهمین دوره جوایز هالیوود برگزیدگانش را شناخت
دنیرو، ریدلی اسکات و تام هوپر در میان برندگان جوایز هالیوود
هنر و تجربه: استارت فصل جوایز سینمای آمریکا، با برگزاری جوایز سالانه هالیوود و اعطای جایزه به برگزیدگان در بخشهای مختلف زده شد.
در این مراسم که بزرگان سینمای آمریکا در آن حضور داشتند، تام هوپر کارگردان فیلم برنده اسکار «سخنرانی پادشاه» و همچنین «بینوایان» برای ساخت فیلم «دختر دانمارکی» جایزه بهترین کارگردانی را از آن خود کرد. ویل اسمیت برای «ضربه مغزی» و کری مولیگان برای فیلم «نماینده» به ترتیب جوایز بازیگر نقش اول مرد و زن را به خود اختصاص دادند. در شاخه بهترین بازیگر مرد و زن نقش مکمل این رویداد سینمایی، بنیسیو دلتورو برای فیلم «سیکاریو» و جین فوندا، بازیگر کهنهکار آمریکایی برای فیلم «جوانی» موفق به کسب جایزه شدند.
جایزه تیم بازیگری هم به فیلم «هشت نفرتانگیز» ساخته کوئنتین تارانتینو رسید که جیمی فاکس بازگیر سیاهپوست فیلم قبلی تارانتینو آن را اعطا کرد و روی صحنه از تارانتینو در برابر بایکوت فیلمش توسط پلیس حمایت کرد.
رابرت دنیرو هم که قرار بود تا جایزه یک عمر دستاورد هنری را دریافت کند، تندیس خود را از دست دیوید او راسل گرفت و با استقبال پرشور ایستاده حضار روبه رو شد. دنیرو در این مراسم گفت: «جوایز فیلم هالیوود قرار است آغازکننده فصل جوایز سینمایی باشد، اما برای من فصل جوایز از ۴۰ سال پیش شروع شده است». ریدلی اسکات جایزه بهترین تهیه کننده هالیوود را برای فیلم «مریخی» دریافت کرد و «در مرکز توجه» هم عنوان بهترین فیلمنامهنویس را از آن تام مککارتی و جاش سینگر کرد. یانوش کامینسکی نیز برای آخرین فیلم استیون اسپیلبرگ با عنوان «پل جاسوسها»، بهترین فیلمبردار شناخته شد.این رویداد در هتل بورلی هیلتون لسآنجلس برگزار شد.