هنروتجربه: از اعلام حکم پرونده پزشکی عباس کیارستمی دو روزی می‌گذرد اما هم‌چنان در رسانه‌های مختلف می‌توانیم اظهار نظرها و موضع گیری‌هایی را درباره این حکم دنبال کنیم.امروز چهارشنبه ۱۴ مهر، دکتر میر با روزنامه سپید گفت‌وگو و تاکید کرده که قصوری در درمان کیارستمی نداشته ‌است. خانه سینما هم در اطلاعیه‌ای  به نشانه احترام و همدردى با خانواده و بازماندگان عباس کیارستمی از سینماگران و هنرمندان دعوت کرده تا روز پنجشنبه ۱۵ مهرماه همزمان با سپری شدن سه ماه از خاکسپاری این هنرمند بر سر مزار او در ترک مزرعه واقع در لواسان گرد هم‌آیند.

مستند «چشم جنگ» به کارگردانی یوسف حاتمی کیا و مهدی برجیان این روزها در گروه هنروتجربه در حال اکران است. این مستندگوشه‌هایی از تصمیم سعید صادقی عکاس جنگ را برای یافتن افراد درون عکس‌های خود پس از سال‌ها به تصویر می‌کشد. به بهانه نمایش این فیلم صحبت‌های ابراهیم حاتمی کیا که تهیه کنندگی این مستند را برعهده دارد، درباره ساخته شدن این اثر و لزوم توجه به عکاسان جنگ در خبرگزاری فارس و مهر منتشر شده است. حاتمی کیا درباره انگیزه خود از تهیه این فیلم می‌گوید: «روزی که پسرم این پیشنهاد را برای ساخت چشم جنگ داد وظیفه خود دانستم از این طرح حمایت کنم. وقتی با موضوع این مستند آشنا شدم، دورادور و گاهی دل‌نگران، سعی کردم به اندازه توانم برای به ثمر رسیدن این مستند پسرم را تشویق کنم. به هر حال خوشحال بودم که مستندی در حال ساخت است که در مورد سعید صادقی یکی از نفرات برتر عکاسی در جنگ بود. باید اعتراف کنم برای خود من با توجه به موضوع این مستند، در درجه اول این نکته اهمیت داشت که چگونگی رو به رو شدن پسرم با این موضوع و سعید صادقی را ببینم و فیلم در درجه دوم قرار داشت. اما خدا را شاکرم که این موضوع خیلی جدی گرفته شد و مستند خوب و قابل دفاعی تولید شد.» کارگردان «بادیگارد» در مورد اهمیت موضوع این مستند توضیح می‌دهد:« «بخشی از این سؤال که چرا عکاسان جنگ بعد از جنگ مهجور مانده‌اند و آیا چیز به نام عکاس جنگ معنا دارد، را فیلم پاسخ داده است. واقعیت این است که بعضی از عکاسان جنگ پس از جنگ به طور کلی فراموش شدند و آنچنان که باید می‌درخشیدند، ندرخشیدند و فقط بخشی از عکاسان جنگ مسیر را ادامه دادند.» این کارگردان در پایان تاکید می‌کند:« در مورد محتوای فیلم باید یوسف بیش‌تر صحبت کند اما فقط می‌توانم بگویم ژانر مستند نسبت به فیلم داستانی حوصله بیشتری می‌طلبد و از همین رو مخاطبان اینگونه فیلم‌ها خاص‌تر هستند چراکه فضای خاص‌تری دارند. اما خوشحالم که رفته رفته آداب استفاده از مستند در میان مردم در حال جا افتادن است و امیدوارم چشم جنگ بتواند نظر مخاطبان را به خود جلب کند و مردم آن را بپسندند.»

خبر آنلاین هم خبری را درباره جایزه جشنواره پارسی برای فیلم «فروشنده» منتشر کرده‌است. فیلم«فروشنده» به کارگردانی اصغر فرهادی در آیین اختتامیه پنجمین جشنواره جهانی فیلم پارسی، تندیس بهترین فیلم این جشنواره را به دست آورد.در مراسم پایانی جشنواره که  در سینما پلاس سیدنی برگزار شد، داوران استرالیایی برگزیده‌ها را معرفی کردند. در بخش فیلم بلند با تقدیر از مجید برزگر و «یک شهروند معمولی»، تندیس غزال طلایی به «فروشنده» ساخته اصغر فرهادی اهدا شد.در این جشنواره هم‌چنین جلسه مروری بر آثار مجید برزگر با نمایش فیلم‌های «یک شهروند معمولی» و «پرویز» برگزار شد.

در صفحه هنری روزنامه اعتماد مطلبی درباره «آی‌آدم‌ها» با توجه به صحبت‌های رخشان بنی اعتماد در نشست نقدوبررسی این فیلم در خانه هنرمندان با تیتر «روایتی از سخت‌ترین دوران کاری رخشان بنی‌اعتماد» منتشر شده‌است.در بخشی از این مطلب آمده‌است:« رخشان بنی‌اعتماد در کنار دغدغه‌های هنری و سینمایی، دغدغه انسانیت و همراه کردن مردم را با خود دارد. او این روزها با مستند «آی آدم‌ها» مخاطبان را به یکی از مسائل اجتماعی و آن هم فراهم کردن شرایط درمان بیماری برای کودکان محروم آشنا کرده است. او پیش از این نیز عنوان کرده بود در جوامعی مثل جوامع ما هنر برای هنر به تنهایی بی‌معناست.»