
بازتاب هنروتجربه در رسانهها
علی همراز تهرانی: سعی میکنم با کار رویت را کم کنم آقای بیکاری!
هنروتجربه: در اولین روز ماه سوم فصل پاییز، در رسانههای چاپی و مجازی کشور درباره مستند «آقای بیکار»، فیلم سینمایی «هیهات» و مجموعه فیلمهای ناصر تقوایی مطالبی به چشم میخورد. همچنین روزنامه ابتکار گزارشی از وضعیت پرونده پزشکی عباس کیارستمی به چاپ رسانده است. پروندهای که همچنان خبری از تکلیف نهایی آن نیست.
رایا نصیری مستندساز به مناسبت نمایش دو مستند «تعزیه» و «تمرین آخر» و فیلم کوتاه «کشتی یونانی» یادداشتی در سایت سینماسینما به چاپ رسانده است. این یادداشت یا تیتر «در غل و زنجیری مبهم اسیرش کردیم» منتشر شده است. در بخشی از این یادداشت میخوانیم: «چرا او در این سن که سرشار است از تجربه و تفکر و معنا؛ دیگر فیلم نمی سازد؟ آیا درست است در این باب او را با فیلم سازانی مقایسه کرد که در این دسته بندیِ قدرتِ تفکر و تاثیرگذاری، جایی ندارند؟ در مورد ناصر تقوایی ؛ چرایی دیگر فیلم نساختنش به او ربط ندارد ؛ به ما ربط دارد ؛ به کسانی ربط دارد که باید او را حمایت می کرده اند و سینمای سخت گیرانه و فکورانه ی او را با جانِ دل پذیرفته و امکان ساخت را مهیا کنند، زیرا هر آنچه را که او فکر می کند و می خواهد مسبب خلقی جاودانه و ماندگار از او خواهد شد.»
«هیهات» فیلمی که همزمان با اکران عمومی در هنروتجربه هم به نمایش گذاشته شده حالا همزمان با اکران عمومی به شبکه نمایش خانگی هم وارد شده است. به گزارش خبرآنلاین، دی وی دی فیلم سینمایی « هیهات » شامل فیلم پشت صحنه وگالری عکسهای صحنه و پشت صحنه می باشد که در شبکه نمایش خانگی توزیع می شود.
روزنامه ابتکار گزارشی به قلم پویان خوشحال درباره وضعیت همچنان نامشخص پرونده پزشکی عباس کیارستمی به چاپ رسانده است. در نامشخص بودن وضعیت این پرونده قسمتی از همین گزارش به بهترین شکل بیانگر است: «سیدحسن هاشمی، وزیر بهداشت گفت: «در این پرونده فقط من، بهمن کیارستمی و آقای صمدیان(سیف الله صمدیان هنرمند عکاس و از دوستان قدیمی عباس کیارستمی) می دانیم که چه اتفاقی رخ داده است.» هرچند گفتههای آقای وزیر با انتشار پیامی تلگرامی توسط پسر آن مرحوم، بهمن کیارستمی پیچیدگی قضیه را دو چندان کرد. بهمن کیارستمی در این پیام تلگرامی نوشت: «سلام و ممنون آقای دکتر هاشمی اما هنوز متوجه نشدم آن چیزی که من و شما و آقای صمدیان از آن مطلعیم و دیگران از آن بی خبرند چیست. روزتان خوش.»
«علی همراز میگوید فیلمش به بیکاری میگوید که تو نمیتوانی حال من را بد کنی. ریتم من کند نمیشود. در این شرایط من همان انرژی را میگذارم؛ همان وقت را میگذارم و سعی میکنم با کارم رویت را کم کنم آقای بیکاری!» این بخشی از صحبتهای علی همراز تهرانی کارگردان مستند «آقای بیکار» در گفتوگو با خبرگزاری ایلنا است.
علی همراز در پاسخ به سوالی در ارتباط با دغدغههای سیاسی در این مستند میگوید: «من دغدغه سیاسی خاصی ندارم. فقط سعی کردم فضایی را که در آن برهه خاص در کشور ایجاد شده بود را تصویر کنم. نه میخواستم جناحی را حمایت کنم و نه شخص خاصی را برجسته. حرف فیلم در آخر آن مشخص است که تو باید کار کنی و به این فکر نکنی که در چه فضایی قرار داری. باید امیدوار باشی.»