هنرو تجربه- کامبیز حضرتی: صدوبیست‌وششمین آیین دیدار گروه سینمایی هنروتجربه با فیلم«هفت معکوس» ساخته مهدی خسروی شامگاه شنبه ۱۹ فرودین در سینما فرهنگ برگزار شد.

در ابتدا مراسم علی عطشانی تهیه کننده فیلم ضمن تشکر از مهمانان و سینماگران حاضر در جلسه گفت: «من نمی‌دانستم که باید در این مراسم صحبتی داشته باشم و نمی‌توانم به شکل رسمی صحبت کنم. خوشحالم که مهدی خسروی توانست اولین فیلم خودش را بسازد. در ابتدا او برای من فیلمنامه‌ای آورد که من گفتم برو و این فیلمنامه را آتش بزن. پس از آن فیلمنامه دیگری آورد که خوب نبود. در نهایت مهدی علی‌میرزایی فیلمنامه را نوشت.»

او ادامه داد: «در کشور ما کمپانی فیلمسازی و محلی برای حمایت از فیلمسازان وجود ندارد و زحمت اصلی به دوش کارگردان‌های جوان است. من به مهدی خسروی کمک کردم اما تمام زحمات کار روی دوش او بود. فیلم مضامین تجربی دارد و از این جهت برای اکران در گروه سینمایی هنر وتجربه مناسب است. از همه بازیگران و کسانی که در ساخت این فیلم به ما کمک کردند تشکر می‌کنم.»

این تهیه‌کننده اضافه کرد: «یادمان باشد اگر امروز خوشحالیم و فیلم می‌بینیم مدیون کسانی هستیم که جانشان را کف دستشان گذاشتند تا ما امروز در امنیت باشیم. امیدوارم از تماشای این فیلم لذت ببرید.»

در ادامه این مراسم مهدی خسروی به روی صحنه آمد و عنوان کرد: «امیدوارم اولین فیلم من را دوست داشته باشید. همچنین امیدوارم امسال از هیچ نظر شبیه سال گذشته نباشد. بزرگترین آرزوی هر فیلمساز جوانی ساختن اولین فیلم بلندش است. بعد از آن دیدن فیلم و اکران آن خیلی مهم است و فیلم‌ساز دوست دارد کارش در جمع سینماروها دیده شود. این بزرگترین لذت یک فیلم‌ساز است. فیلم هفت معکوس بعد از تولد دخترم بزرگترین لذت زندگی من است.»

این کارگردان با اشاره به ساخت «هفت معکوس» بیان کرد: «در ساخت این فیلم علی عطشانی به من کمک زیادی کرد و وقتی که به دفترش مراجعه کردم گفت یک سال بعد DVD این کار دستت است. از تمام بازیگران و عوامل فیلم نیز تشکر می‌کنم. من تمام سعی‌ام را برای ساخت «هفت معکوس» به کار بستم و امیدوارم با همه کم و کاستی‌ها آن را دوست داشته باشید.»

او در ادامه افزود: «من به هیچ عنوان آدم چاپلوسی نیستم اما تلاش گروه هنر وتجربه بر چنین فیلم‌هایی سایه می‌اندازد. اگر هنروتجربه نبود این فیلم ساخته نمی‌شد. خوشحالم که چنین اتفاقات خوبی با این گروه سینمایی می افتد و ازهمه آن‌ها تشکر می‌کنم.»

در ادامه این آیین رونمایی نوبت به جواد عزتی رسید. او ضمن اشاره به فیلم«هفت معکوس» عنوان کرد: «عذرخواهی می‌کنم که حرف‌هایم را جمع و جور نکردم چون نمی‌دانستم قرار است صحبتی داشته باشم. دم علی عطشانی گرم که از مهدی خسروی حمایت کرد. سینمای ما با این اتفاقات است که زنده می‌ماند. البته در چنین فیلم‌هایی کم و کاستی در بازی‌ها و اجرا وجود دارد اما اینکه ترس‌ها را کنار بگذاریم و سینما را زنده نگه داریم جای دلگرمی دارد.»

نیوشا ضیغمی نیز ضمن اشاره به فضای صمیمی تولید فیلم«هفت معکوس» گفت: «این فیلم دومین تجربه همکاری من با علی عطشانی پس از «دموکراسی تو روز روشن» است. در این کار همه باهم صمیمی و خوب بودیم. ممنونم که عطشانی از یک کارگردان جوان حمایت کرد. در سینما داشتن بازیگر مقابل خوب یک اتفاق خوشایند است و از جواد عزتی به همین خاطر تشکر می‌کنم. امیدوارم فیلم را دوست داشته باشید.»

آیین دیدار هفت معکوس

کامران تفتی که همزمان با روز تولدش در این مراسم حاضر شده بود درباره تجربه‌اش در فیلم«هفت معکوس»  اشاره داشت: «من معتقد به فیلمساز جوان و فیلم اولی نیستم. سینما سینما است چه یک نفر برای اولین بار در آن دست به تجربه بزند چه یک نفر باموهای سفید. من برای یک سریال به دفتر عطشانی رفتم و قسمت شد که در این فیلم سینمایی بازی کنم. امیدوارم چنین نگاه‌هایی به سینمای ما کمک کند که نفس بهتری بکشد. آرزو می‌کنم که در سینما ما اتفاقات خوبی بیفتد و ما هم جایگاه‌مان را در سینما پیدا کنیم.»

این بازیگر ادامه داد: «بیرون از من خواستند که پوستر فیلم را امضا کنم گفتم من پوستری که فقط روی آن عکس جواد عزتی باشد را امضا نمی‌کنم. اما جدا از شوخی از هنروتجربه و از تمام عوامل این فیلم تشکر می کنم و امیدوارم از تماشای آن لذت ببرید. خوشحالم فیلمی را کار کردم که جواد نقش اول آن را به عهده داشت.»

کامران تفتی سپس شمع تولدش را فوت کرد. در پایان این مراسم محمود عطشانی (مدیر فیلمبرداری) سعید دلاوری (تدارکات )حمیدرضا نصیری (سرمایه گذار) علی بیات (مدیر تولید) و مهدی علی میرزایی (فیلمنامه‌نویس) به روی صحنه آمدند.