هنروتجربه:جایزه‌های بهترین فیلم‌برداری و بهترین نقش مکمل زن جشنواره بین‌المللی عشق در آمریکا به فیلم«جاودانگی» رسید.

امین جعفری، فیلم‌بردار که به تازگی با فیلم «سه رخ» جعفر پناهی در بخش مسابقه‌ جشنواره کن حضور داشت، جایزه بهترین فیلم‌برداری را از جشنواره بین‌المللی عشق در آمریکا دریافت کرد.

از دیگر آثاری که امین جعفری در آن حضور داشته است می‌توان به فیلم «پرویز»، «قاعده تصادف»، «برف»، «مردی که اسب شد» اشاره کرد. او فیلم «یک شهروند معمولی» آخرین ساخته مجید برزگر را در نوبت اکران دارد و فیلم «روسی» آخرین ساخته امیرحسین ثقفی با فیلم‌برداری او این روزها در مراحل فنی قرار دارد.

همچنین مارال فرجاد هم جایزه بهترین نقش مکمل زن را برای بازی در فیلم «جاودانگی» از جشنواره بین‌المللی عشق در آمریکا دریافت کرد. در مراسمی که در شهر لس آنجلس آمریکا برگزار شد، مارال فرجاد در رقابت با مگان انگلیش با فیلم «بیداری خشم» (In the wake of Ire) از آمریکا و جگی نوآ با فیلم «هنر اغوا» (Art of deception) از آمریکا برنده این جایزه شد.

جشنواره فیلم عشق (love International film festival) هر ساله در لس آنجلس برگزار می شود و  فیلم‌هایی با مضمون عشق از کشورهای مختلف در آن شرکت می‌کنند.