هنروتجربه:دو مستند «آرشیو متروک» و «تیتراژ در سینمای ایران» به کارگردانی مهرشاد کارخانی اکران خود را در یک سئانس از روز دوشنبه ۱۶ دی در سینماهای هنروتجربه آغاز می‌کنند.

هر دو این مستندها با محوریت سینمای ایران ساخته شده‌اند. کارخانی در مستند «آرشیو متروک» به سراغ احمد جوقانیان آرشیودار قدیمی فیلم رفته و تلاش‌های او را برای حفظ و نگهداری آثار ارزشمند سینما به تصویر می‌کشد.

کارخانی در سال ۹۱ در نشست نقد و بررسی مستند «آرشیو متروک» گفته بود که زمان ساخت فیلم «کوچه ملی» که یکی از لوکیشن‌های آن آرشیو فیلم‌های احمد جورقانیان بود، با او آشنا شده و همان زمان تصمیم گرفته‌است، دین خود را به عنوان سینماگری که از طریق جورقانیان بسیاری از محبوب‌ترین آثار سینمای جهان را دیده است، ادا کند.

در خلاصه موضوع این مستند آمده است:«آرشیو متروک قصه مردی است که فقط برای سینما زندگی می‌کرد و با سینما ازدواج کرد. فرزندانش آرشیوهایش بودند و دیگران را در این عشق سهیم می‌کرد بی‌هیچ منتی».

                     

همچنین دیگر مستند کارخانی با عنوان «تیتراژ در سینمای ایران» نیز در هنروتجربه اکران شده است. در این مستند تیتراژ فیلم‌های مطرح سینمای ایران بررسی می‌شود و بر فیلم‌سازانی که با تیتراژ فیلم‌های خود شهرت دارند مانند مسعود کیمیایی، داریوش مهرجویی، عباس کیارستمی، بهرام بیضایی، ناصر تقوایی، بهمن فرمان‌آرا، امیر نادری، مرحوم علی‌ حاتمی، کیانوش عیاری و …. تاکید بیشتری دارد.

درباره این فیلم آمده است:«تیتراژهایی که حتی جدا از فیلم همچنان تاثیرگذار و کهنه نمی‌شوند. نام فیلم‌ها، قهرمان‌ها، ضد قهرمان‌ها و…»

پیش از این فیلم «دو لکه ابر» به کارگردانی مهرشاد کارخانی در سینماهای هنروتجربه اکران شده است. دو مستند «آرشیو متروک» و «تیتراژ در سینمای ایران» به کارگردانی کارخانی از روز دوشنبه ۱۶ دی در هنروتجربه اکران خود را آغاز می‌کنند.

 

تیتراژ در سینمای ایران/تهیه،تصویر،کارگردانی:مهرشادکارخانی-تدوین:حسن ایوبی-صداگذاری و ترکیب صدا:محمدرضا یوسفی-طرح:مهرشادکارخانی،مجیدرحیمیان-تصحیح رنگ:سامان وفایی-پوستر و تیتراژ:امین شفیعی

آرشیو متروک/تهیه،تصویر،کارگردانی: مهرشادکارخانی-صداگذاری و تدوین: مهران کرمی-طرح:مهرشادکارخانی/مجیدرحیمیان-پوستر و تیتراژ: امین شفیعی