هنروتجربه:کارگردان «عزیز» می‌گوید قصه  فیلم برگرفته از یک داستان واقعی است.

فیلم کوتاه «عزیز» ساخته سید مهدی موسوی برزکی سال گذشته در جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران در بخش مسابقه سینمای ایران جوایز بهترین فیلم، بهترین کارگردانی، بهترین صدابرداری (مصطفی بهمنی) و بهترین بازیگر زن (یاسمن نصیری) را گرفت و جایزه بخش هنروتجربه را نیز از آن خود کرد.این فیلم قرار است از ۱۶ مرداد در گروه سینمایی هنروتجربه و در باکس «بازگشت کوتاه»همراه پنج فیلم دیگر اکران شود.

مهدی برزکی در گفت‌وگو با هنرآنلاین درباره قصه «عزیز» گفت: «فیلم من در مورد قضاوت و پنهان‌کاری است و بحث حق در آن مطرح است، حقی که یک خانواده دارند. با فوت پدر و حضور یک نفر سوم متوجه این حق ازدست‌رفته می‌شویم که حالا اعضای خانواده باید برای این قضاوت‌ها و رفتارها و احقاق حق تلاش کنند.ر تجربه زیسته خودم یکسری روابط بین خانواده و روابط بین فرزندان با پدر و مادر و اختلافات بین اعضای خانواده را دیده‌ام که برای هیچ با هم در افتاده‌اند و برای هیچ احترام بزرگ‌ترها را زیر پا می‌گذارند. در این فیلم پدر خانواده فوت می‌کند و مادر نیز بیمار است و با او رفتار مناسبی صورت نمی‌گیرد. فرزندان هرکدام بیشتر به فکر منافع شخصی خود هستند و با ورود زن جوان به قصه روابط خانوادگی به هم می‌ریزد و درگیر قضاوت و پنهان‌کاری می‌شوند. در این فیلم بحث آبرو و طمع مطرح است و حرمتی که زیر پا گذاشته می‌شود. درواقع «عزیز» هیاهو برای هیچ است».

این فیلم‌ساز در توضیح این که این داستان تا چه اندازه بر مبنای واقعیت است و مابه‌ازای بیرونی دارد، بیان کرد: «قصه برگرفته از یک داستان واقعی است. چنین افرادی در جامعه وجود دارند و مابه‌ازای بیرونی دارند و یکی از دلایل موفقیت این فیلم در ارتباط با مخاطب نیز همین است».

موسوی برزکی درباره پخش بین‌المللی فیلم نیز گفت: «پخش بین‌المللی فیلم توسط میدیا کیاست انجام خواهد شد. ما ثبت نام حضور در جشنواره‌ها را انجام داده‌ایم و منتظر پاسخ آن‌ها هستیم. امیدواریم که در این بخش نیز اتفاقات خوبی برای فیلم رخ دهد».

این کارگردان در بخش دیگری از گفت‌وگو در پاسخ به این سؤال که زندگی با کرونا تا چه اندازه می‌تواند جشنواره‌ها و موضوعات آن‌ها را تحت‌الشعاع قرار دهد، عنوان کرد:«طبیعی است که سبک زندگی همه به خاطر کووید-۱۹ تغییر می‌کند و این بر مدل فیلم‌سازی و نگاه فیلم‌ساز نیز اثرگذار خواهد بود، اما سینمای اجتماعی دغدغه‌مند و اندیشمند است و می‌تواند کارکرد خودش را داشته باشد و همه این‌ها از هم تمیز داده شده است. فیلم‌ساز با توجه به شرایط و دغدغه به موضوعات می‌پردازد و جشنواره‌های داخلی و خارجی نیز این جنس فیلم‌ها را می‌خواهند و به سراغش می‌روند».

او در ادامه درباره سایر فعالیت‌های خود توضیح داد:« قصد دارم فیلم کوتاه «آبان» را در صورت فراهم بودن شرایط پاییز امسال با مشارکت انجمن سینمای جوان بسازم، همچنین فیلمنامه فیلم بلند «شکارچی» را نیز در مرحله نگارش دارم که امیدوارم بتوانم برای آن تهیه‌کننده مناسبی پیدا کنم تا آن را بسازم. علاوه بر این فیلم بلند «تجربه نفس کشیدن» را نیز در مرحله تدوین دارم».

.