
اولین نمایش جهانی فیلم سوفیا کوپولا در جشنواره نیویورک
هنر و تجربه: «درگیر مشکلات» / On the Rocks که بر یک رابطه پدر-دختری (با بازیهای بیل موری و رشیدا جونز) تمرکز دارد، اولین نمایش جهانیاش را در بخش جدید «اسپاتلایت» جشنواره فیلم نیویورک تجربه خواهد کرد.
این فیلم که در ماه اکتبر (مهر) همزمان با اکران محدودش توسط کمپانی «A24» به صورت مجازی از «اپل تیوی پلاس» عرضه خواهد شد، همکاری تازه سوفیا کوپولا و موری است که در سال ۲۰۰۳ فیلم تحسینشده «گمشده در ترجمه» / Lost in Translation را خلق کردند که بهترتیب اسکار بهترین فیلمنامه اریژینال و نامزدی تندیس طلایی بهترین بازیگر را برای آنها به ارمغان آورد.
پنجاهوهشتمین جشنواره فیلم نیویورک از هفدهم سپتامبر (۲۷ شهریور) با نمایش اثر جدید استیو مککویین با نام «لاورز راک» / Lovers rock آغاز میشود و یازدهم اکتبر (بیستم مهر) به کارش پایان خواهد داد. بخش «اسپاتلایت» جشنواره نیویورک شامل «یوتوپیای آمریکایی» / American Utopia نسخه سینمایی اسپایک لی از یک موزیکال برادوی، گپ اورسن ولز و دنیس هاپر که تازه پیدا شده و در قالب مستند «هاپر/ ولز» / Hopper/Welles جمعوجور شده، «صدای انسان» / The Human Voice اولین فیلم انگلیسیزبان پدرو آلمودووار که از نمایش ژان کوکتو اقتباس شده و تیلدا سویینتن ستاره اصلی آن است، مستند «همه چیز وسط: مبارزه برای دموکراسی» / All In: The Fight for Democracy به کارگردانی لیز گاربوس و لیزا کورتِس که درباره سرکوبی رأیدهندگان است!، و فیلم داوید دوفرِن با نام «مونوپولی خشونت» / The Monopoly of Violence که خشونت پلیس در برابر جنبش جلیقهزردهای فرانسه را مستند کرده است.
- ورایتی