
فردا
خلاصه داستان

ایمان افشاریان
تاریخ تولد و محل تولد: ۱۳۵۳ شیراز
تحصیلات: کارشناسی ادبیات نمایشی از دانشکده هنر و معمارى دانشگاه آزاد اسلامی ۱۳۸۱
نگارش و کارگردانی تئاتر از سال ۱۳۷۰ با نمایش هایی همچون: در دل شب، شاطره، تکسوار، عود بر آتش، پیوند خونی، ببر کاپیتان و …
بازیگرى در تئاتر از سال ۱۳۷۰ در نمایش هایی مانند: مادینه دیو، قشلاق آخر، لازاروس، ویتسک، جولیوس سزار، یرما، خانمچه و مهتابی و ….
نگارش در تلویزیون و سینما از سال ۱۳۷۶ آثارى همچون: روبه دریا، دزد شب، بیتابی، بلور باران، شهربازى، مارپله و …
تهیه کنندگی و کارگردانی در تلویزیون از سال ۱۳۸۳ با کارهایی مانند: اینجا پرنده بود، دزد شب، آینه اى در غبار، ماروپله، بی تابی و …
بازیگرى تلویزیون از سال ۱۳۶۲ با کارهایی مانند: علمدار، شب چراغ، پروانه ها می نویسند، همچون یک رویا، سین هشتم، جلال الدین و …
مهدى پاکدل
تاریخ و محل تولد: دهم تیرماه ۱۳۵۹ اصفهان
تحصیلات: دانشجوى انصرافی رشته گرافیک از دانشگاه آزاد اسلامی
بازى در ده ها سریال تلویزیونی، تئاتر و فیلم سینمایی
مدیر هنرى ۳ دوره جشنواره تئاتر فجر

در هر فرهنگی نگاه به مرگ متفاوت است. شاید این به سبک و نوع زندگی جوامع مختلف برمی گردد. در فرهنگ ایرانی نگاه به مرگ، نیستی و پایان نیست، بلکه آغاز حرکتی است که زندگان از مختصات آن آگاه نیستند. عرفا و شاعران ایرانی بارها در آثارشان مرگ جسمی را متفاوت از آنچه دیگران بر آن باور دارند تعریف کرده اند.
ما سعی بر آن داشت هایم تا با نگاهی بر چند حکایت از حکایات مولانا در کتاب ارزشمند مثنوى معنوى این طرز نگرش را در جامعه مدرن امروز بازیابیم. اگر امیدوار باشیم که از دریاى بیکران مثنوى معنوى، باریکه آبی لاغر در فیلم »فردا « سرازیر شده باشد م یتوانیم خو شبین باشیم که مسیر را اشتباه نرفت هایم. فردا دست نوشته اى خام و ساده روى قفسه کتابخانه بود و دغدغه اى همیشگی . رفاقت و دوستی نفس تازه اى بر این آتش زیر خاکستر دمید و شعله ور شد . این جاده سخت و ناهموار و بحران زده را با مهربانی و چراغ احسان دلاویز عزیز هم قدم شدیم .داستان »فردا « دغدغه اى بود که ذهن و روحمان را درگیر کرد و لطف پروردگار و همدلی گروهی همراه و هم نفس یاریمان داد تا تجربه اى سوار بر گرده آموخته هاى گذشته مان رقم بزنیم . و این اول راه است.
مهدى پاکدل،ایمان افشاریان
من هم با نظر آقای رضا رضایی موافق و واقعا فیلم تحسین برانگیزی بود .